Βόλος: Έναρξη εορταστικών εκδηλώσεων την Τρίτη με την Τελετή Φωταγώγησης

Ο Δήμος Βόλου πραγματοποιεί για 8η συνεχόμενη χρονιά στην πόλη τον κύκλο γιορτινών εκδηλώσεων με τίτλο «Ο Βόλος μας Μαγεύει». Η έναρξη για τη φετινή γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, στις 7 το βράδυ, στην παραλία του Βόλου, με επίσημη προσκεκλημένη την Άννα Βίσση, την οποία θα συνοδεύσουν μουσικά η Συμφωνική Ορχήστρα και οι Χορωδίες του Δημοτικού Ωδείου Βόλου.


Για όλη την εορταστική περίοδο έχουν προγραμματιστεί εκατό και πλέον εκδηλώσεις, για όλες τις ηλικίες και όλες τις προτιμήσεις.
Επειδή, ωστόσο, και οι φετινές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε ιδιαίτερες, δύσκολες συνθήκες, ο Δήμος Βόλου καλεί όλους που θα θελήσουν να τις παρακολουθήσουν να τηρήσουν ευλαβικά όλα τα συνιστώμενα από τους ειδικούς μέτρα προστασίας  κατά της διασποράς του ιού, τηρώντας τις αποστάσεις και φορώντας προστατευτικές μάσκες.

Στο πλαίσιο αυτό, για την εκδήλωση της Τρίτης θα τοποθετηθούν γιγαντοοθόνες κατά μήκος της παραλίας, ώστε να είναι άνετη και ευχερής η παρακολούθησή της από όλους και να μην υπάρξει συνωστισμός, ενώ παράλληλα θα διανεμηθούν, μέσω των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, στον ίδιο χώρο, δωρεάν, 10.000 προστατευτικές μάσκες για όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.
Επιπροσθέτως για όσους ανησυχούν και δε θέλουν να παραστούν στην τελετή, παρέχεται η εναλλακτική επιλογή, να την παρακολουθήσουν, μαζί με δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες άλλων πολιτών ανά την Ελλάδα και τον κόσμο, μέσω της ζωντανής μετάδοσης από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της Θεσσαλίας, διαδικτυακά και δορυφορικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος