Βόλος: Ελεύθερος ο 27χρονος μετά την ανάκληση της καταγγελίας βιασμού από την 25χρονη

Ελεύθερος αφέθηκε ο 27χρονος που καταγγέλθηκε από την 25χρονη πρώην φίλη του, ότι την περασμένη Παρασκευή την βίασε στις τουαλέτες καφέ – τσιπουράδικου της περιοχής του Αλμυρού.

Η 25χρονη ανακάλεσε την καταγγελία της στο ΑΤ Αλμυρού και στη συνέχεια διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία του Βόλου. Έτσι σήμερα κατά την απολογία του ο 27χρονος επανέλαβε ότι η σεξουαλική πράξη έγινε αλλά με την συναίνεση της 25χρονης και ότι δεν ξέρει για πιο λόγο προχώρησε σε μια τέτοια ενέργεια. Επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν και ίσως να ήθελε να μ αυτό τον τρόπο να τον τιμωρήσει γιατί την απέρριψε.

Ο 27χρονος ισχυρίστηκε ότι η 25χρονη στον ακολούθησε στην τουαλέτα και διέψευσε κατηγορηματικά ότι άσκησε βία εναντίον της.

Από την άλλη η 25χρονη κατέθεσε την καταγγελία της την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα Αλμυρού και το Σάββατο το βράδυ ανακάλεσε, υποστηρίζοντας ότι είχε πιει παραπάνω και ότι η συνεύρεση ήταν συναινετική.  Να σημειωθεί πως στην εισαγγελία δεν έχει ακόμα κοινοποιηθεί η ιατροδικαστική έκθεση, ενώ η ανακλητική κατάθεση της 25χρονης που αναίρεσε την καταγγελία για τον βιασμό κοινοποιήθηκε μόλις σήμερα στην εισαγγελία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος