Αλμυρός: Κατήγγειλε το βιασμό της μέσα στην τουαλέτα καφέ από τον πρώην σύντροφό της

Την Μ. Τρίτη θα απολογηθεί ο 27χρονος πρώην σύντροφος της 25χρονης γυναίκας από τον Αλμυρό, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της, μέσα στην τουαλέτα καφέ- μπαρ του χωριού Πλάτνος, το βράδυ της  περασμένης Παρασκευής.

Η 25χρονη που είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών βρίσκονταν στο ίδιο καφέ- μπαρ με τον πρώην σύντροφό της, από τον οποίο είχε χωρίσει εδώ και δύο χρόνια,  αλλά με διαφορετικές παρέες. Κάποια στιγμή πήγε στην τουαλέτα και ο 27χρονος την ακολούθησε, χωρίς να το αντιληφθεί, της επιτέθηκε και την βίασε.Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής κοπέλας η οποία είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, ο 27χρονος έδρασε ακαριαία, χωρίς να μπορεί να αμυνθεί ή να ξεφύγει, αφού πρώτο της επιτέθηκε, την ακινητοποίησε και μετά τη βίασε.

Ο δράστης που συνελήφθη είπε στους αστυνομικούς ότι είχε μαζί της ερωτική επαφή, αλλά αυτό έγινε με τη θέλησή της. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη εκτίμηση των ιατροδικαστών που εξέτασαν την καταγγέλλουσα,  είναι ότι δεν υπάρχουν εκδορές η αμυχές, αλλά αναμένεται η ανάλυση όλων των υπολοίπων στοιχείων για την πιστοποίηση του βιασμού.

Η κοπέλα μετά το περιστατικό επέστρεψε στην παρέα της και μετά με μία φίλη της απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, όπου και κατήγγειλε όλα όσα της συνέβησαν, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να συλληφθεί ο φερόμενος ως δράστης βιασμού πρώην σύντροφος του θύματος και να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Ο 27χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο Μεγάλη Τρίτη,  ενώ μέχρι τότε κρατείται. Η δικογραφία πάντως από το αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού έχει ολοκληρθωεί και διαβιβάστηκε στην εισαγγελία του Βόλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος