Βόλος: Έκθεση και πορεία κλασικών οχημάτων για καλό σκοπό

Ένα ξεχωριστό γεγονός θα ζήσουν οι φίλοι της κλασσικής αυτοκίνησης στο Βόλο , το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022, αφού δεκάδες κλασσικά οχήματα συμμετέχουν σε μια πρωτότυπη εκδήλωση με τίτλο «Distinguished Gentleman’s Drive», τη μεγαλύτερη φιλανθρωπική εκδήλωση που γίνεται ταυτόχρονα σε περισσότερες από 200 πόλεις σε όλο τον κόσμο, με ιδιοκτήτες κλασικών και vintage αυτοκινήτων, κάνοντας την καρδιά της κλασσικής αυτοκίνησης να χτυπήσει δυνατά από τη Θεσσαλική πόλη.

Βόλος: Έκθεση και πορεία κλασικών οχημάτων για καλό σκοπό

Οι εκδηλώσεις αυτές είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της νέας Λέσχης Κλασσικών Οχημάτων με την ονομασία «Φ.Ι.Ο.-Φίλοι Ιστορικού Οχήματος» ( Έδρα : Βόλος), που συστήνεται στο κοινό του Βόλου και πραγματοποιεί την πρώτη της δράση και του πολυβραβευμένου Δευτεροβάθμιου Οργανισμού «Δίκτυο ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»-Ελλάδα, με τον παγκόσμιο θεσμό Distinguished Gentlemans Drive (Έδρα Αυστραλία) , που για το Βόλο εκπροσωπείται από τον κ. Δημήτρη Κογκέλη.

Βόλος: Έκθεση και πορεία κλασικών οχημάτων για καλό σκοπό

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λέσχη Φ.Ι.Ο. αποτελεί τη μετεξέλιξη της ιστορικής και σπουδαίας Λέσχης Κλασσικών Οχημάτων Βόλου –ΛΕ.Κ.Ο.Β., με όλα τα ιστορικά της στελέχη να συμμετέχουν στο νέο Φορέα.

O σκοπός της εκδήλωσης του ερχόμενου σ/κ 24-25/9/2022 είναι η ενημέρωση του γενικού πληθυσμού σχετικά με τους κινδύνους για τη ζωή, λόγω καθυστερημένης διάγνωσης του καρκίνου του προστάτη, καθώς επίσης και σε θέματα ψυχικής υγείας των ανδρών.

Βόλος: Έκθεση και πορεία κλασικών οχημάτων για καλό σκοπό

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης των κλασσικών οχημάτων, θα μοιραστούν ενημερωτικά φυλλάδια , θα προβληθούν σχετικά βίντεο και θα ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη από εξειδικευμένους επιστήμονες.
Σχετική ομιλία θα πραγματοποιηθεί από τον Χειρουργό – Ουρολόγο/ Ανδρολόγο MD, FEBU, PhD κ. Κωνσταντίνο Ευσταθίου, Διδάκτορα Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας και Ουρολογικού Τμήματος ΆΝΑΣΣΑ

Η συμμετοχή του κοινού στις διήμερες εκδηλώσεις θα είναι εντελώς δωρεάν..
Παράλληλα θα συγκεντρωθούν χρήματα ,που θα διατεθούν στον παγκόσμιο φορέα DGR για την προώθηση της επιστημονικής έρευνας στο πεδίο αυτό.

Το κλασσικό όχημα στην υπηρεσία Ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινωνίας

Για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού χρησιμοποιούνται τα κλασσικά οχήματα, που έχουν εκατομμύρια φίλους σε παγκόσμιο επίπεδο και τις διοργανώσεις τους παρακολουθούν πολίτες από όλες τις χώρες του πλανήτη, για να μεταδοθούν μηνύματα δημόσιας υγείας και πρόληψης σοβαρών ασθενειών , όπως θα συμβεί στην εκδήλωση του Βόλου, που είναι πρωτοπόρα και καινοτόμα και αποτελεί μέρος μιας παγκόσμιας συντονισμένης κίνησης για την υγεία του Ανθρώπου.

Για συμμετοχές πληρωμάτων στις εκδηλώσεις 24-25/9/2022 στο Βόλο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο της Λέσχης Φ.Ι.Ο., κ. Κ. Καρακατσάνη τηλέφ.6944-887441.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος