Βόλος: Έκλεβε ποδήλατα και μοτοσικλέτες και τα πουλούσε

Τέσσερις κλοπές μοτοσικλετών και 19 ποδηλάτων διέπραξε στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, ένας 58χρονος, εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το Α.Τ. Ρήγα Φεραίου.

Δικογραφία σχηματίστηκε και εναντίον εννέα ακόμη ατόμων, στα οποία ο 58χρονος πούλησε τα κλεμμένα δίκυκλα, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για κλοπή μοτοσικλετών και ποδηλάτων από από την ευρύτερη περιοχή του Βόλου και τη μετέπειτα διοχέτευσή τους σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 58χρονο στη συγκεκριμένη περιοχή, να κατέχει μία μοτοσικλέτα, την οποία, όπως προέκυψε, αφαίρεσε κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα από το Βόλο.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ο δράστης αποδέχτηκε την αφαίρεση ακόμη 3 μοτοσικλετών και 19 ποδηλάτων, υποδεικνύοντάς τα.
Όπως προέκυψε, ο δράστης αφαίρεσε τα εν λόγω δίκυκλα κατά το χρονικό διάστημα από 20-11-2017 έως και πρόσφατα από την ευρύτερη περιοχή του Βόλου, τα οποία στη συνέχεια πούλησε στους 9 κατηγορούμενους για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Οι αφαιρεθείσες μοτοσικλέτες και τα αφαιρεθέντα ποδήλατα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ μέρος αυτών αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος