Βόλος: Έκλεβε χρήματα και αντικείμενα από αυτοκίνητα

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκαν τρις  περιπτώσεις κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 15-09-2021 έως 21-09-2021, μετέβη με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο από την Αθήνα στην πόλη του Βόλου και διέπραξε τις ακόλουθες περιπτώσεις κλοπής:

  • το απόγευμα της 15-09-2021 στο κέντρο του Βόλου, αφού απασχόλησε αλλοδαπό τη στιγμή που είχε σταθμεύσει Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, κατόρθωσε να αφαιρέσει από το εσωτερικό του οχήματος έναν σάκο που περιείχε το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ και των -1.000- δολαρίων Η.Π.Α., καθώς και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και προσωπικά έγγραφα,
  • το απόγευμα της 16-09-2021 σε χώρο πολυκαταστημάτων της πόλης, αφού προξένησε φθορά σε ελαστικό Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου, επιτυγχάνοντας την απασχόληση του οδηγού του με την αντικατάστασή του, κατόρθωσε να αφαιρέσει από το εσωτερικό του οχήματος μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των -4.000- ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικό έγγραφο και
  • το μεσημέρι της 21-09-2021 και πάλι σε κεντρικό σημείο της πόλης, αφαίρεσε από το εσωτερικό ανασφάλιστου Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των -370- ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Οι αφαιρεθείσες τσάντες, με το περιεχόμενό τους εκτός των χρηματικών ποσών, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους τους. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος