Βόλος: Δίκτυο Επικοινωνίας και Αντίδρασης κατά των πλειστηριασμών

Δίκτυο Επικοινωνίας και Αντίδρασης σκοπεύουν να δημιουργήσουν οι σύλλογοι και φορείς που συμμετέχουν στην Κίνηση Πολιτών κατά των πλειστηριασμών, στοχεύοντας στη διεύρυνση των δράσεων κατά των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Στο πλαίσιο αυτό, αύριο Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, στις 5:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοιχτή συνάντηση η πρώτη ανοιχτή συνάντηση των μελών της Κίνησης Πολιτών, εκπροσώπων φορέων, και Συλλόγων, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Στην πρώτη αυτή συνάντηση θα γίνει ο ορισμός συντονιστικών επιτροπών για την καλύτερη οργάνωση του δικτύου.

Όπως είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφέ, Μπαρ και Εστίασης, Γιάννης Γρηγορίου, το δίκτυο θα επεκταθεί και σε άλλα ζητήματα, πέρα των των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος