Βόλος: Αύριο η Πορεία Ειρήνης

Πορεία Ειρήνης από τις Αηδονοφωλιές μέχρι το Λιμάνι του Βόλου (Αργοναυτών – Ιωλκού), όπου θα γίνουν ο τερματισμός και η εκδήλωση υποδοχής, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή 22/5/2016, από τις 7 μέχρι τις 8 το απόγευμα.

Όπως έγινε γνωστό,το αστικό λεωφορείο Νο 4 θα ξεκινήσει από την αφετηρία του ΚΤΕΛ στις 6:30 το απόγευμα. Από τις στάσεις του μπορούν οι ειρηνοδρόμοι να μεταβούν στις Αηδονοφωλιές.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γραμματείας της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου:

“πορευόμαστε και παλεύουμε ενάντια στη συμμετοχή της χώρας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, για αποδέσμευση από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, με το λαό νοικοκύρη στον τόπο μας. Πιστοί στο ραντεβού μας, καλούμε και φέτος τους εργαζόμενους ,τη νεολαία και τους συνταξιούχους να δώσουν μαζικό και μαχητικό «παρών» στην Πορεία Ειρήνης, στα βήματα του Γρηγόρη Λαμπράκη.

Με τη μαζική μας συμμετοχή να καταδικάσουμε την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και τη βαθιά εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τους πολέμους.

Να διατρανώσουμε την απαίτηση για άμεση απομάκρυνση του ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, που βάζει σε περιπέτειες το λαό και παραβιάζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, να μη γίνει το Λιμάνι του Βόλου ορμητήριο του ΝΑΤΟ.

Να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που είναι κι αυτοί θύματα του ίδιου συστήματος που γεννά κρίσεις, πολέμους, φτώχεια και εξαθλίωση».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος