Βόλος: Αστυνομικός πλήρωσε 20 ευρώ και έδωσε τέλος στην περιπέτεια οικογένειας

Σε πρωταγωνιστή ενός ασυνήθιστου συμβάντος που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, αναδείχθηκε ένας αστυνομικός που υπηρετεί στο Βόλο κι ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Το περιστατικό -σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Ταχυδρόμος – έλαβε χώρα, σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στον Βόλο, το απόγευμα της Κυριακής, όταν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε μια τετραμελής οικογένεια (γονείς και δύο μικρά παιδιά) σταμάτησε για να βάλει βενζίνη.

Για κακή τους τύχη, η κάρτα με την οποία επιχείρησαν να πληρώσουν, είχε αποφορτιστεί και δεν γινόταν δεκτή από το μηχάνημα POS του καταστήματος. Η υπάλληλος του πρατηρίου, κατόπιν οδηγιών που έλαβε από τον ιδιοκτήτη του, τον οποίο ενημέρωσε, κάλεσε την Αστυνομία, με πρόθεση υποβολής μήνυσης εναντίον της οικογένειας και σύλληψής τους!

Η αντίδραση ωστόσο, του αστυνομικού που έσπευσε, σίγουρα δεν ήταν αναμενόμενη: “Δεν είσαι με τα καλά σου, που θα συλλάβω οικογένεια με μικρά παιδιά”, φέρεται να είπε ο αστυνομικός, ο οποίος, όχι μόνο δεν προχώρησε σε συλλήψεις, αλλά πλήρωσε ο ίδιος, τα 20 ευρώ που ήταν το αντίτιμο του καυσίμου και έδωσε τέλος στην περιπέτεια της οικογένειας. 

Όταν μάλιστα, ο πατέρας ζήτησε να μάθει το όνομά του ώστε να του επιστρέψει τα χρήματα, μόλις πάει σπίτι του, εκείνος αρνήθηκε, προτρέποντάς του, να διαθέσει το ποσό σε κάποιον που έχει ανάγκη.

“Του δίνουμε τον λόγο μας οικογενειακώς ότι θα κάνουμε αυτό που μας ζήτησε” ήταν η απάντηση της μητέρας, ως “ευχαριστώ” στον αστυνομικό που τους έβγαλε από μια δύσκολη θέση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος