Ανοιχτό για κοινό και αγώνες το Χιονοδρομικό Πηλίου

To Xιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου άνοιξε… σήμερα «τις πύλες του» και υποδέχτηκε τους δεκάδες αθλητές που από αύριο Σάββατο θα λάβουν μέρος στους πανελλήνιους αγώνες Χιονοδρομίας που φιλοξενούνται στο Πήλιο.

Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τους αγώνες ενώ παράλληλα στο Χιονοδρομικό Κέντρο βρέθηκαν και επισκέπτες που ήθελαν να απολαύσουν το σκι. Σημειώνεται ότι για τους αγώνες θα χρησιμοποιηθεί μόνο μία πίστα (Πανόραμα) του Χιονοδρομικού Κέντρου.
Ολες οι άλλες πίστες, Πυλώνες, Θέτις, Ιάσων, Φαλκονέρα και Αρχαρίων θα είναι ανοιχτές σε όλους τους κατοίκους της Μαγνησίας και τους επισκέπτες που επιθυμούν να κάνουν το αγαπημένο τους χειμερινό άθλημα, το σκι, ή απλά να θαυμάσουν το φυσικό τοπίο, να κάνουν την βόλτα τους και να παίξουν με το φρέσκο χιόνι που έπεσε.
Επίσης σε λειτουργία είναι οι αναβατήρες καθώς και το διθέσιο lift. Το Χιονοδρομικό Κέντρο, τόσο αύριο Σάββατο όσο και την Κυριακή, θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Τα εισιτήρια για τους επισκέπτες κυμαίνονται από 3 έως 11 ευρώ ανάλογα με τον τύπο και τις ώρες ενώ υπάρχει δυνατότητα απόκτησης ετήσια κάρτας το κόστος της οποίας ξεκινά από 80 ευρώ το έτος (μειωμένη τιμή) και φθάνει τα 220 ευρώ (οικογενειακή, τρία άτομα).
Το τηλέφωνο επικοινωνίας με το Χιονοδρομικό Κέντρο είναι το 24280-89021.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος