Βόλος: Αναστάτωση από θραύση αγωγού φυσικού αερίου στη Νέα Ιωνία

Μικρή διαρροή προκλήθηκε, σήμερα το πρωί, από θραύση αγωγού φυσικού αερίου κατά τη διάρκεια εργασιών από συνεργείο εργολάβου της ΔΕΥΑΜΒ, στην οδό Δορυλλαίου 61, στη Νέα Ιωνία, έξω από την Εθνική Τράπεζα (στον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας).

Για το συμβάν ανακοίνωση εξέδωσε η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης- Θεσσαλίας ΑΕ (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), καθησυχάζοντας τους πολίτες της περιοχής και επισημαίνοντας τα εξής:

«Σήμερα 22/07/2021 πραγματοποιήθηκε ρήξη αγωγού χαμηλής πίεσης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου σε συνέχεια εργασιών τρίτου φορέα εκ μέρους Εταιρείας Κοινής Ωφέλειας, στην περιοχή της Ν. Ιωνίας Βόλου και συγκεκριμένα στην οδό Δορυλλαίου 61. Από τη πρώτη στιγμή, τα αρμόδια συνεργεία επιφυλακής της δομής Άμεσης Επέμβασης της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) μετέβησαν στον χώρο και έχουν θέσει σε πλήρη έλεγχο την βλάβη τερματίζοντας τη διαρροή. Από την βλάβη επηρεάζεται η τροφοδοσία 17 καταναλωτών, η πλήρης αποκατάσταση της οποίας θα ολοκληρωθεί έως τις απογευματινές ώρες.

Δεν χρήζει λόγος ανησυχίας για τους πολίτες της περιοχής, καθώς η ΕΔΑ ΘΕΣΣ εγγυάται την ασφαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του δικτύου διανομής φυσικού αερίου».

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ