Βόλος: Ανακοίνωση υποψηφιότητας του δικηγόρου Νίκου Παπαπέτρου για τον Δήμο Βόλου

«Συμμαχία για τον Βόλο» το όνομα της παράταξης

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Βόλου θα ανακοινώσει επίσημα, την ερχόμενη Παρασκευή 31 Μαρτίου, στις 20:30, στο Ergon Showground, ο δικηγόρος, Νίκος Παπαπέτρου. Ειδικότερα, θα ανακοινώσει το βασικό προγραμματικό πλαίσιο και τις στοχεύσεις της υποψηφιότητας του καθώς και τη συγκρότηση της νέας δημοτικής παράταξης που θα έχει το όνομα «Συμμαχία για τον Βόλο».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο υποψήφιος δήμαρχος και τα ιδρυτικά στελέχη της νέας δημοτικής κίνησης απευθύνουν πρόσκληση:
σε όλους τους πολίτες του Βόλου,
• σε όσους αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια για μια διαφορετική και βιώσιμη πόλη,
• σε όσους οραματίζονται έναν Δήμο με στρατηγική μακράς πνοής για την τοπική κοινωνία και οικονομία,
• σε όσους προβληματίζονται ενεργά για τα μείζονα θέματα που απασχολούν τη βιωσιμότητα τα πόλης και του περιβάλλοντος,
• σε όσους συνειδητοποιούν τα αδιέξοδα και τις αντιδημοκρατικές πρακτικές της σημερινής δημοτικής αρχής να παραβρεθούν στην εκδήλωση και κυρίως να συμμετέχουν ενεργά στην πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε δήλωσή του ενόψει της επίσημης ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του, ο κ. Παπαπέτρος αναφέρει: «Αποδέχθηκα με αίσθημα ευθύνης την πρόσκληση προοδευτικών συμπολιτών, στελεχών της αυτοδιοίκησης και δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων να ηγηθώ της προσπάθειας για την πολιτική αλλαγή στη πόλη μας. Στη πορεία μας διαμορφώνουμε μια συμμαχία που έχει έναν και μόνο στόχο: έναν Βόλο με σχέδιο μακράς πνοής για την κοινωνία, την πόλη και την οικονομία, μια διοίκηση με ήθος, δημοκρατία και διαφάνεια, ένα μέλλον βιώσιμο για όλες και όλους. Στην προσπάθεια μας δεν περισσεύει κανείς. Έχω μια μακρά και κρυστάλλινη επαγγελματική και προσωπική διαδρομή δίπλα στους πολίτες, το νόμο και τα δικαιώματα την οποία η κοινωνία γνωρίζει. Πιστεύω πως έχω την υποχρέωση να ανταποδώσω τις δικές μου δυνάμεις, γνώσεις και ικανότητες στη πόλη που γεννήθηκα, ζω, εργάζομαι και αγαπώ. Σας περιμένω όλους και όλες την Παρασκευή 31 Μαρτίου στο Ergon Showground».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος