Βόλος: Ακυρώθηκε από το Δήμο η συναυλία της Εστουδιαντίνας – Θα δοθεί τελικά στο Κηποθέατρο Λάρισας

Ακυρώθηκε από το Δήμο Βόλου, η προγραμματισμένη για τις 24 Αυγούστου, συναυλία της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας, που επρόκειτο να γίνει στο Ανοικτό Θέατρο Νέας Ιωνίας.

Όπως υποστηρίζει, ο μαέστρος της ορχήστρας, Ανδρεάς Κατσιγιάννης, στην ερώτηση γιατί έγινε αυτό, υπάλληλος της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Βόλου απάντησε πως “είναι εντολή από ψηλά”. Ο ίδιος κάνει γνωστό ότι η συναυλία θα γίνει τελικά, στη Λάρισα, στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, το οποίο ο δήμαρχος της πόλης, Απόστολος Καλογιάννης, παραχώρησε δωρεάν.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Κατσιγιάννης αναφέρει για το θέμα: «Διαβάζω άρθρα για την ακύρωση της συναυλίας της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας Βόλου, από τον Δήμο Βόλου, ‘’επειδή ο Δήμαρχος Βόλου δεν με συμπαθεί’’, δεν έχω κάποια ενημέρωση επίσημη για τις προθέσεις του Δημάρχου για το πρόσωπό μου, ούτε με ενδιαφέρει να έχω… το σωματείο Ρυθμός έκανε αίτηση στο Δήμο Βόλου, πήρε την ημερομηνία 24 Αυγούστου από την Αντιδημαρχία πολιτισμού του Δήμου Βόλου, όχι δωρεάν παραχώρηση του Θεάτρου, αλλά με πληρωμή στο Δήμο Βόλου και έτσι προχωρήσαμε όλοι μαζί στην προετοιμασία της συγκεκριμένης συναυλίας… Πριν λίγες ημέρες ο διοργανωτής της συναυλίας, μουσικός σύλλογος Ρυθμός, έλαβε επίσημο έγγραφο από τον Δήμο Βόλου, που τον ενημέρωνε ότι 24 Αυγούστου που έχουν νοικιάσει το θέατρο για την παραπάνω παραγωγή, δυστυχώς δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί για τεχνικούς λόγους που θα προκύψουν. Το έγγραφο ήρθε από το επίσημο email της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Βόλου και το υπογράφει μια υπάλληλος. Όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο γίνεται αυτό, η απάντηση ήταν, ότι είναι εντολή από ψηλά. Για την ιστορία 23 και 25 Αυγούστου το θέατρο θα λειτουργεί κανονικά».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος