Βόλος: Με 46 μαχαιριές δολοφονήθηκε ο 64χρονος επιχειρηματίας -Αύριο η απολογία του

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Παρασκευή, έλαβε από τον ανακριτή ο 36χρονος ομογενής από το Ουζμπεκιστάν, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του 64χρονου επιχειρηματία από τον Αλμυρό, Αριστείδη Κολοβού, το βράδυ της Τρίτης. Ο 36χρονος οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα Δικαστήρια του Βόλου αλλά επειδή δεν είχε δικηγόρο, ο ανακριτής όρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο και έδωσε αναβολή στην απολογία του μέχρι αύριο, προκειμένου να ενημερωθεί για την δικογραφία.

Μεταξύ των εγγράφων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία είναι και η ιατροδικαστική έκθεση, σύμφωνα με την οποία, ο 36χρονος κατάφερε στον επιχειρηματία 46 μαχαιριές (!) άλλες επιφανειακές και άλλες που προκάλεσαν βλάβες, σε διάφορα σημεία του σώματός του. Την θανατηφόρα μαχαιριά, δέχθηκε το θύμα στο θώρακα, με αποτέλεσμα να πληγεί στον τράχηλο και την καρωτίδα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 36χρονος παραδέχθηκε τη διάπραξη του εγκλήματος, προβάλλοντας ως αιτία, οικονομικές και προσωπικές διαφορές που είχε με το θύμα, στην επιχείρηση του οποίου είχε εργαστεί για διάστημα έξι μηνών, πριν ενάμιση χρόνο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος