Βόλος: 23χρονος γρονθοκόπησε άνδρα και του έκλεψε το πορτοφόλι

Ένας 23χρονος ημεδαπός συνελήφθη τις βραδινές ώρες χθες (30.09.2022), στον Βόλο, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε./Υ.Α. ΒΟΛΟΥ, διότι, κινούμενος πεζός και πλησιάζοντας τον επίσης κινούμενο πεζό παθόντα, από το πίσω μέρος, υπήκοο Αλβανίας 54 ετών, τον έριξε στο έδαφος και με τη χρήση σωματικής βίας (χτυπήματα με τα χέρια του και λακτίσματα), του απέσπασε από την τσέπη του παντελονιού του το χρηματικό ποσό των (120) ευρώ, καθώς επίσης και προσωπικά του έγγραφα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ο δράστης καταδιώχθηκε, τόσο από τον παθόντα, όσο και από διερχόμενο πολίτη που αντιλήφθηκε το εν λόγω περιστατικό, ενώ Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. /Υ.Α. Βόλου, προστρέχοντας άμεσα στο σημείο, εντόπισαν τον δράστη που είχε ακινητοποιηθεί από τους προαναφερόμενους.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου όπου και συνελήφθη, κατηγορούμενος για το αδίκημα της ληστείας, ενώ με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημ/κών Βόλου. Το πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό, παρελήφθησαν από τον παθόντα. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδ/νση Ασφάλειας Βόλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος