Σύσκεψη για τη χρήση του Πανθεσσαλικού από αθλητές και συλλόγους

Σύσκεψη, με την συμμετοχή του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, των μελών της Επιτροπής Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου και των εκπροσώπων των αθλητικών συλλόγων και σωματείων, που χρησιμοποιούν τους χώρους του, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα κατανομής χρόνου χρήσης των διαθέσιμων χώρων, τόσο σε επίσημους αθλητές και συλλόγους, όσο και σε μεμονωμένους πολίτες που επιθυμούν να αθλούνται ερασιτεχνικά.

Διαπιστώθηκε σύμπτωση απόψεων για τον τρόπο λειτουργίας, που θα καθορίζεται λεπτομερώς σε κανονιστική απόφαση για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις κάθε πλευράς, που σύντομα θα αναρτηθεί δημόσια για την ενημέρωση όλων.

Όπως αποφασίστηκε, στη διάθεση των αθλουμένων, μέσω επίσημων συλλόγων, θα βρίσκεται το κεντρικό στάδιο, καθημερινά από τις 4 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ τη χειμερινή περίοδο και από τις 5 έως τις 9μ.μ. τη θερινή περίοδο, και αντίστοιχα για τους μεμονωμένους πολίτες που θέλουν να αθληθούν το βοηθητικό στάδιο, με το ίδιο ωράριο λειτουργίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος