ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητική πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του Ιάσονα Αποστολάκη

Μόνο σαν πρόκληση στην κοινή λογική μπορεί να θεωρηθεί, για τον ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας για την συνέχιση της διαδικασίας που οδηγεί στην επιβολή πειθαρχικών ποινών σε βάρος του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Μαζί για τον Βόλο», Ιάσονα Αποστολάκη, επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.

Η παραπομπή αφορά στο ζήτημα της απουσίας των παρατάξεων της αντιπολίτευσης από σειρά συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, στην διάρκεια της προηγούμενης θητείας της δημοτικής αρχής, λόγω των συνεχόμενων ύβρεων και επιθέσεων.

“Ο παραλογισμός – σημειώνεται – αυτής της απόφασης κορυφώνεται από το γεγονός ότι μέχρι τώρα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση έμεινε ασυγκίνητη και δεν έκανε καμία ενέργεια στις πολλές καταγγελίες των αντιπολιτεύσεων, για όσα απίθανα και ανατριχιαστικά συμβαίνουν στην προηγούμενη και την σημερινή θητεία της δημοτικής αρχής, όπου η φίμωση κάθε φωνής που ασκεί κριτική στον δήμαρχο και στους συμβούλους του είναι καθημερινή πρακτική, μέσα από τους γνωστούς τρόπους που έχουν δυσφημίσει την πόλη μας πανελληνίως. Ελπίζουμε ότι στην συνεδρίαση του οργάνου που θα εξετάσει στην υπόθεση σε λίγες μέρες, οι αρμόδιοι φορείς που συμμετέχουν θα λειτουργήσουν με βάση την κοινή λογική για την διάσωση, τουλάχιστον, των προσχημάτων”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος