Σε πειθαρχικό καλεί η Αποκεντρωμένη τον Ιάσονα Αποστολάκη

Σε πειθαρχικό καλεί τον επικεφαλής της παράταξης “Μαζί για το Βόλο” η Περιφέρεια Θεσσαλίας, γιατί στην προηγούμενη θητεία με πολιτική απόφαση όλων των μειοψηφιών, δεν μετείχαν σε δημοτικά συμβούλια, μετά τα σοβαρά επεισόδια εις βάρος τους. Η τελευταία συμμετοχή σε συνεδρίαση ήταν όταν δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής αρχής Μπέου προπηλάκισε την τότε δημοτική σύμβουλο Νατάσα Οικονόμου. Επαναλαμβανόμενες επίσημες καταγγελίες για αδιανόητες καταστάσεις στο δημοτικό συμβούλιο δεν εξετάστηκαν από την Αποκεντρωμένη αλλά ο επικεφαλής της μειοψηφίας καλείται σε απολογία για τις απουσίες του επισημαίνει ο ίδιος σε ανάρτηση του στο λογαριασμό του σε κοινωνικό δίκτυο.

Ειδικότερα αναφέρει:

“Εάν θέλετε να έχετε ένα σύντομο ορισμό για τον συνδυασμό ξετσιπωσιάς, βαθέως κράτους και πλήρους κατάπτωσης των θεσμών και παράδοσης τους στην αλητεία που δεν αγγίζεται, μπορείτε εναλλακτικά να έχετε πάντα υπόψη δύο πράγματα: Αποκεντρωμένη Διοίκηση και Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Τελικά υπάρχουν θεσμοί. Όλα λειτουργούν στην εντέλεια.
Από όσα αλήτικα και 100% Βολιώτικα έχουν συμβεί στο ΔΣ τόσα χρόνια, η Αποκεντρωμένη κρίνει πως πειθαρχικό έλεγχο πρέπει να περάσω εγώ με ποινή να κρέμεται πάνω από το κεφάλι μου.

Η Αποκεντρωμένη δείχνει την ατσάλινη θέληση της για σωστή τήρηση των διαδικασιών. Καλούμαι σε ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ επειδή μαζί με άλλους τότε δημοτικούς συμβούλους απείχαμε από τις συνεδριάσεις του ΔΣ για μήνες για όσους θυμούνται, σε ένδειξη πολιτικής διαμαρτυρίας για το πως είχε καταντήσει η κάθε συνεδρίαση.

Δεν έχουν δει φαίνεται μια έστω συνεδρίαση του ΔΣ 6 χρόνια τώρα, που έχει γίνει της “τρελής” ή κάτι άλλο όπως λέει και ο Δήμαρχος. Μόνο ντροπή. Τελικά το να ασχολείται κανείς, ανιδιοτελώς, χωρίς να το κάνει επάγγελμα, με την αυτοδιοίκηση, όντως είναι ένα ερώτημα αν αξίζει ή μάλλον μας το απαντά το ερώτημα η ίδια η ζωή…
Να ντρέπεται και η ντροπή”, είναι η αντίδραση του επικεφαλής της μειοψηφίας Ιάσονα Αποστολάκη.

Σε πειθαρχικό καλεί η Αποκεντρωμένη τον Ιάσονα Αποστολάκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος