Συντηρήσεις δρόμων μήκους 20 χλμ εντός Δήμου Βόλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τη σύμβαση για το έργο της συντήρησης δρόμων εντός των ορίων του Δήμου Βόλου, ύψους 1 εκατ. ευρώ, που θα εκτελέσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπέγραψε σήμερα, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, στα γραφεία της Π.Ε. Μαγνησίας& Σποράδων.

Το έργο αφορά σε δρόμους μήκους 20 χλμ, στους οποίους θα γίνει συντήρηση και όποια άλλη τεχνική παρέμβαση κριθεί αναγκαία. Πρόκειται για δρόμους στην περιοχή της Αγριάς, των Μελισσατίκων, της Δράκειας και οπουδήποτε αλλού χρειαστεί. «Τα δημόσια έργα είναι μία συνεχής μάχη δυσκολιών. Γραφειοκρατία, αργοπορία δημιουργούν προβλήματα, όμως, εμείς, χάρη στις Τεχνικές Υπηρεσίες μας και την καλή συνεργασία που έχουμε, επιτυγχάνουμε σε μία δύσκολη περίοδο να έχουμε πολλά έργα, να δουλεύει πολύς κόσμος και να συντηρούμε δίκτυα υποδομών που χρειάζεται η περιοχή», σημείωσε ο Περιφερειάρχης.

Επιπλέον, ο κ. Αγοραστός, υπέγραψε το Σχέδιο Βιώσιμης Ανάπτυξης Αλοννήσου, ύψους 30.000 ευρώ. «Η Αλόννησος έχει πλέον ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα. Με τον «Παρθενώνα» των ναυαγίων, τον βιολογικό στο Πατητήρι και το Βότση και τις περιβαλλοντικές δράσεις, αποτελεί μία μοναδικότητα και μία μεγάλη διαφήμιση παντού. Με τη Βιώσιμη Αστική Ανάπλαση θα διατηρήσουμε τις αναγκαίες συνθήκες ώστε να την αναδείξουμε ακόμη περισσότερο» πρόσθεσε, ανακοινώνοντας πως υπάρχει η σκέψη, το λιμάνι να μεταφερθεί σε άλλη θέση.

Εξάλλου, 70.000 ευρώ θα δοθούν για τη συντήρηση του Χιονοδρομικού Κέντρου, ενώ για τη διευθέτηση του ρέματος στην Παιδόπολη Αγριάς, θα διατεθούν 37.141,78 ευρώ. Ο Περιφερειάρχης τόνισε πως οι υπηρεσίες της Περιφέρειας σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουν κάνει καθαρισμό εκατοντάδων χιλιάδων μέτρων σε ρέματα.

Τέλος, ο κ. Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση για την τοποθέτηση συστήματος ψύξης-θέρμανσης στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, ύψους 12.283,60 ευρώ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος