Συνεχίζονται οι εγγραφές για τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος στον Άγιο Λαυρέντιο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εγγραφές για τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, που θα λειτουργήσουν και φέτος στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου, προσφέροντας στους μαθητές και τις μαθήτριες της περιοχής την ευκαιρία για μια ξεχωριστή θερινή εμπειρία.

Το πρόγραμμα των φετινών περιόδων συνεχίζεται τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2025 και έχει ως εξής:

Γ’ Περίοδος (14 – 21 Ιουλίου): Για κορίτσια που ολοκλήρωσαν την Γ’, Δ’, Ε’ και Στ’ Δημοτικού. Υπεύθυνη: Γεωργία Λύτρα.

Δ’ Περίοδος (21 – 28 Ιουλίου): Για αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου. Υπεύθυνος: π. Καλλίνικος Γεωργακόπουλος.

Ε’ Περίοδος (28 Ιουλίου – 4 Αυγούστου): Για κορίτσια Γυμνασίου και Λυκείου. Υπεύθυνοι: π. Ευστάθιος Βαρβαρέλης και η πρεσβυτέρα Παρασκευή Κερμελή – Βαρβαρέλη.

Οι κατασκηνώσεις πραγματοποιούνται σε ένα φυσικό περιβάλλον που ευνοεί τη δημιουργική απασχόληση και τη συλλογική ζωή, με στόχο την ψυχαγωγία, την πνευματική καλλιέργεια και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των παιδιών μέσα από οργανωμένες δραστηριότητες και εμπειρίες κοινοτικής ζωής.

Η Μητρόπολη καλεί τους γονείς να ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των παιδιών τους, επισημαίνοντας τα πολλαπλά οφέλη της κατασκηνωτικής εμπειρίας, όπως η ενίσχυση της κοινωνικότητας, η σωματική δραστηριότητα, η πνευματική καθοδήγηση και η ανάπτυξη φιλιών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας, στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης «Λύχνος» (οδός Κ. Καρτάλη & Ανθ. Γαζή, τηλ. 24210-32916), από τους ίδιους τους γονείς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος