Συνεχίζονται οι ασφαλτικές εργασίες στο Δήμο Νοτίου Πηλίου

Ασφαλτικές εργασίες σε οδικά τμήματα του Δήμου Νοτίου Πηλίου συνεχίζει να πραγματοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου στο Δήμο Νοτίου Πηλίου», συνολικού προϋπολογισμού 700.000,00€.

Οι εργασίες αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται στην περιοχή της Κορώπης, ενώ ήδη έχουν ολοκληρωθεί στις περιοχές Πάλτση, Κατηγιώργη και Πλατανιά. Τις αμέσως προσεχείς ημέρες τα ασφαλτικά θα συνεχιστούν στα Καλά Νερά, τη Βυζίτσα, τις Μηλιές, τις Πινακάτες και σε άλλες περιοχές του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Συνεχίζονται οι ασφαλτικές εργασίες στο Δήμο Νοτίου Πηλίου

Σκοπός των ασφαλτικών εργασιών η ανακατασκευή, συντήρηση και αποκατάσταση των ασφαλτικών στρώσεων στα οδικά τμήματα τα οποία υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία του περασμένου χειμώνα.

Συνεχίζονται οι ασφαλτικές εργασίες στο Δήμο Νοτίου Πηλίου

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «Συνεχίζουμε τις εργασίες συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου του Νομού μας και την αποκατάσταση ζημιών του οδοστρώματος, προκειμένου να παρέχουμε ένα ασφαλές οδικό δίκτυο για τη μετακίνηση τόσο των κατοίκων, όσο και των επισκεπτών. Οι εργασίες σε οδικά τμήματα του Δήμου Νοτίου Πηλίου θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα και θα παρέμβουμε όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος