Συναυλία Συμφωνικής Μουσικής με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Βερμόντ

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου θα παρουσιάσει το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023 και ώρα 20.30 στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο της Νέας Ιωνίας συναυλία Συμφωνικής Μουσικής, με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Βερμόντ Vermont Youth Orchestra (VYO) που ιδρύθηκε το 1963.

Είναι η ναυαρχίδα και το πιο προηγμένο μουσικό σύνολο της Ένωσης Μουσικών Συνόλων Νέων του Βερμόντ και πόλος έλξης για ταλαντούχους και αφοσιωμένους νέους μουσικούς από ολόκληρη την πολιτεία του Βερμόντ, την ευρύτερη περιοχή της οροσειράς Αντιρόντακ και το βόρειο μέρος του Νιου Χάμσαϊρ.

Η ορχήστρα παρουσιάζει κάθε χρόνο τρεις μεγάλες καθιερωμένες συναυλίες στην αίθουσα Flynn Center for the Performing Arts του Burlington και εμφανίζεται επίσης σε μια σειρά από εκδηλώσεις, σχολικές συναυλίες, περιοδείες και ρεσιτάλ για μικρότερα σχήματα. Την τελευταία δεκαετία, η ορχήστρα έχει πραγματοποιήσει περιοδείες στην Κίνα, τη Γαλλία, την Γερμανία, την Τσεχία, την Ισλανδία, την Ισπανία και την Πορτογαλία.

Υπό την διεύθυνση του Mark Alpízar η ορχήστρα θα παρουσιάσει ένα απολαυστικό πρόγραμμα με τον Μακάβριο Χορό του Σεν Σανς, αποσπάσματα από τους Πλανήτες του Χόλστ και άλλα γνωστά κλασικά κομμάτια.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Δ/νσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ. Διοργάνωση Περιοδείας ACFEA Tour Consultants

Η Είσοδος είναι ελεύθερη!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος