Στον Βόλο μεγάλες αθλητικές οργανώσεις του στίβου

Στον χάρτη των μεγάλων αθλητικών οργανώσεων και στον χώρο του στίβου εισήλθε πλέον ο Βόλος, με τον ΣΕΓΑΣ να αποφασίζει ομόφωνα όπως για το 2022 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Κ18 και για το 2023 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Ανδρών Γυναικών να γίνουν  στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας «είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του ΣΕΓΑΣ που αποφασίζεται η έδρα για αγώνα της επόμενης χρονιάς. Όλοι όμως οι σύμβουλοι σεβόμενοι την επιθυμία του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου, αποφάσισαν την ανάθεση του σημαντικότερου αγώνα  για το  2023,  μετά βεβαίως και την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του περσινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ18»

Από τον Δήμο Βόλου υπογραμμίζεται πάντως, ότι “καμία μεγάλη αθλητική διοργάνωση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στην πόλη ερήμην του Δήμου, η συνεργασία και η συμβολή του οποίου λόγω τεχνογνωσίας από αντίστοιχες εκδηλώσεις,  λόγω της διάθεσης των αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και της βούλησης της Δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη του αθλητισμού και των δραστηριοτήτων που γύρω από αυτόν λειτουργούν, είναι απόλυτα καθοριστικές”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος