Στο Βόλο το 30ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Επιμελητηρίων

Στο επίκεντρο του επιμελητηριακού ενδιαφέροντος θα βρεθεί το ερχόμενο διήμερο (9 &10/12) ο Βόλος, καθώς στο Επιμελητήριο Μαγνησίας θα φιλοξενηθεί το 30ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Επιμελητηρίων (Ο.Σ.Υ.Ε.).
Σύνεδροι και από τα 59 Επιμελητήρια της χώρας θα μεταβούν στην πόλη μας για να παρακολουθήσουν από κοντά τις εργασίες που αφορούν μεταξύ άλλων την τροποποίηση Καταστατικού, τις Επιμελητηριακές Εκλογές και τον ρόλο των υπαλλήλων, την Επιμελητηριακή νομοθεσία, αλλά και το διεκδικητικό πλαίσιο Ο.Σ.Υ.Ε.

Πιο συγκεκριμένα, η έναρξη των εργασιών θα γίνει στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, όπου θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της Ο.Σ.Υ.Ε.

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου οι εργασίες θα συνεχιστούν στον ίδιο χώρο, ενώ οι επιμελητηριακοί υπάλληλοι από όλη την χώρα, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις ομορφιές της περιοχής, μετά το γεύμα που θα παραθέσει το Επιμελητήριο Μαγνησίας σ’ αυτούς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος