Στο Βόλο για επίσημους αγώνες η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου – Δωρεάν εισιτήρια σε μαθητές

Δυο σημαντικοί αγώνες της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου θα διεξαχθούν στις 9 και 12 Ιουνίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, με αντιπάλους τις αντίστοιχες ομάδες της Κύπρου και του Κοσόβου για το θεσμό του το UEFA Nations League.

Χθες, δημοτικοί σύμβουλοι, με απόφαση του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, επισκέφθηκαν κατά ομάδες, δημοτικά και γυμνάσια σε Βόλο και Νέα Ιωνία και διένειμαν δωρεάν, τρεις χιλιάδες εισιτήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να στηρίξουν την εθνική μας ομάδα.

Στο Βόλο για επίσημους αγώνες η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου – Δωρεάν εισιτήρια σε μαθητές

Ο Δήμος Βόλου απευθύνει πρόσκληση προς όλους τους Βολιώτες και βεβαίως ιδιαίτερα τους φίλους του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν τις σημαντικές αυτές αναμετρήσεις στηρίζοντας την προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας και ενισχύοντας παράλληλα τον αγώνα, να καταστεί το Πανθεσσαλικό εναλλακτική έδρα για όλους τους αγώνες των εθνικών μας συγκροτημάτων.

Στο Βόλο για επίσημους αγώνες η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου – Δωρεάν εισιτήρια σε μαθητές

Είναι οι πρώτοι επίσημοι αγώνες που η Εθνική μας ομάδα δίνει στο Βόλο και, καθώς είναι και οι πρώτοι από τότε που το Πανθεσαλικό, περιήλθε στον Δήμο Βόλου, η Δημοτική Αρχή καλεί όπως “όλοι μας, χωρίς χρώματα και οπαδικές προτιμήσεις, δώσουμε βροντερό “παρών” για να γιορτάσουμε μαζί επιτυχίες”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος