Στο Δήμο Ρήγα Φεραίου ο Χρ. Τριαντόπουλος

Το Δήμο Ρήγα Φεραίου επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Χρήστος Τριαντόπουλος. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στα προβλήματα και στις ζημιές που προκλήθηκαν στην περιοχή από τις πρόσφατες θεομηνίες, “Αθηνά” και “Διομήδης”.

Επιπλέον, ο κ. Τριαντόπουλος αναφέρθηκε στις χρηματοδοτήσεις που δόθηκαν, ήδη, στον Δήμο για την κάλυψη των προβλημάτων αυτών και θα εξεταστεί εκ νέου η δυνατότητα χορήγησης νέων χρηματοδοτήσεων.

Στο Δήμο Ρήγα Φεραίου ο Χρ. Τριαντόπουλος

Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα για όλες τις Κοινότητες του Δήμου, όπως είναι το θέμα της Γέφυρας του Κερασιώτη, το θέμα του ρέματος Σαλασλαριώτη, κλπ και τονίστηκε η συνεργασία με την Περιφέρεια για τα ζητήματα αυτά.

Επίσης, διατυπώθηκαν προτάσεις για όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου.

Ο κ. Τριαντόπουλος ενημέρωσε ότι δόθηκε παράταση για την κήρυξη του Μ. Περιβολακίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. ήδη, έχουν κηρυχθεί σε έκτακτη ανάγκη οι Κοινότητες Κεραμιδίου, Στεφανοβικείου και Περιβλέπτου.

Τέλος, ο  Υφυπουργός άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα που του μεταφέρθηκαν από τους παρευρισκόμενους προτείνοντας λύσεις επί των ζητημάτων που του τέθηκαν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος