Στη Μαγνησία την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης – Το πρόγραμμα της περιοδείας

Επίσκεψη στη Μαγνησία θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Παρασκευή, 20 Μαΐου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.  

Ειδικότερα, ο Πρωθυπουργός αναμένεται να προσγειωθεί νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, και τις 9 π.μ. θα εγκαινιάσει την «πράσινη» μονάδα παραγωγής βιολογικής φέτας στην εταιρία, «Κτηνοτροφική Μαγνησίας – Greek Family Farm», στον Πλάτανο Αλμυρού. 

Εν συνεχεία, θα επισκεφθεί το Πιλοτικό Θερμοκηπιακό Πάρκο του Αγροκτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βελεστίνο, το οποίο προάγει την βιοκαλλιέργεια σε συνδυασμό με τις νέες τεχνολογίες. 

Επόμενος σταθμός θα είναι η Λίμνη Κάρλα, όπου θα «πέσουν» οι υπογραφές για το έργο επέκτασης, κατά 26 χιλιόμετρα, των αρδευτικών δικτύων της λίμνης Κάρλα, μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του αναδόχου που θα υλοποιήσει το έργο. 

Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί και το διαδραστικό Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού, ενώ μετά από την λίμνη Κάρλα, στη 1 περίπου το μεσημέρι, θα φτάσει στο Βόλο όπου θα κάνει βόλτα στην αγορά της Ερμού και θα συνομιλήσει με πολίτες και εμπόρους.

Μετά από σύντομο διάλειμμα, θα  συναντηθεί με φορείς του νομού και ενδεχομένως με δημάρχους, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου, όπου και θα ολοκληρωθεί η επίσκεψη – περιοδεία του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος