Στη φυλακή τα δυο από τα επτά μέλη του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στον Βόλο

Με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή τον δρόμο για την φυλακή παίρνουν τα δυο από τα επτά μέλη του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Βόλο . Οι δυο, σύμφωνα με τον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας, είναι αρχηγικά μέλη του εγκληματικής οργάνωσης παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι αρνήθηκαν την συμμετοχή τους στην οργάνωση.

Οι δύο συλληφθέντες και προφυλακισμένοι πλέον μέχρι την τακτική δικάσιμο, όταν αυτή οριστεί, ένας 45χρονος και ένας 48χρονος υπήκοοι Αλβανίας, δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς, ότι δεν είχαν συμμετοχή στη διακίνηση ναρκωτικών, ενώ αντίθετα, ο 47χρονος Τούρκος, και οι Έλληνες 20, 49 (γυναίκα) και 51 ετών, αφέθηκαν ελεύθεροι  με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα τους απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα και επίσης θα πρέπει να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μέχρι να γίνει η δίκη. Παράλληλα τους επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση από 500 έως 5.000€ κατά περίπτωση.
Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορούμενων, οι τέσσερις δήλωσαν χρήστες ναρκωτικών, είπαν ότι αγόραζαν μικροποσότητες χασίς για ιδία χρήση και αρνήθηκαν ότι συμμετείχαν σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών.

Στον ανακριτή σήμερα ο 49χρονος που παραδόθηκε μόνος του όταν έμαθε ότι εκδόθηκε ένταλμα

Στον Ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο 49χρονος, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος συνελήφθη τελευταίος και φέρεται ως ο αρχηγός του κυκλώματος. Σύμφωνα με το συνήγορο υπεράσπισης του, ο πελάτης του ισχυρίζεται ότι δεν είναι χρήστης ναρκωτικών και δεν έχει σχέση με εγκληματική οργάνωση, γι αυτό και παρουσιάστηκε μόνος του στις αρχές παρόλο που έμαθε ότι συνελήφθησαν οι συμπατριώτες του, τους οποίους γνώριζε. Επίσης, ο 49χρονος , ισχυρίζεται ότι απουσίαζε στην Αλβανία τους τελευταίους τρεις μήνες, όπου εργαζόταν και αυτό θα αποδειχθεί, όπως ότι δεν έχει κάτι να κρύψει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος