Βόλος: Αύριο απολογούνται τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών

Αύριο Τετάρτη απολογούνται τα μέλη του κυκλώματος ναρκωτικών που κατηγορούνται, οι τέσσερις, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Το Σάββατο οδηγήθηκαν στο δικαστικό μέγαρο Βόλου δύο από τους τρεις φερόμενους ως αρχηγικά μέλη της οργάνωσης, αλβανικής καταγωγής 45 και 48 ετών, ένας 47χρονος Τούρκος, τρεις Έλληνες 20, 49 και 51 ετών, αλλά και 49χρονη Ελληνίδα. Οι έξι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα υπηρεσίας και στον ανακριτή, ζητώντας προθεσμία για να απολογηθούν  αύριο Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, ώστε να προετοιμάσουν την απολογία τους.

Εντωμεταξύ, την περασμένη Κυριακή συνελήφθη στον Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ο αλλοδαπός που αναζητούνταν και είναι το έβδομο μέλος του κυκλώματος ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου. Πρόκειται για τον 49χρονο Αλβανό, που φέρεται να είναι ένα από τα αρχηγικά μέλη του κυκλώματος. Σε βάρος του 49χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 49χρονος, δήλωσε χρήστης κάνναβης και ότι οι ποσότητες που βρέθηκαν ήταν για ίδια χρήση, αρνούμενος τις κατηγορίες της διακίνησης και του παράνομου πλουτισμού, υποστηρίζοντας ότι η οικονομική του κατάσταση είναι κακή. Τέλος, είπε ότι έδινε κάποιες ποσότητες ναρκωτικών σε γνωστούς χωρίς χρήματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος