Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTG στο Ρίμινι της Ιταλίας ο Δήμος Σκιάθου

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού  TTG στο Ρίμινι της Ιταλίας, η οποία φέτος πραγματοποιήθηκε το διάστημα 13 με 15 Οκτωβρίου, συμμετείχε ο Δήμος Σκιάθου. Η TTG είναι η μεγαλύτερη έκθεση που διοργανώνεται για τον τουρισμό στην Ιταλία.

Τον Δήμο εκπροσώπησαν  ο δήμαρχος, Θοδωρής Τζούμας και ο αντιδήμαρχος  Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, Διαμαντής  Μαθηνός, οι οποίοι συζήτησαν δράσεις για το 2022 που αφορούν σε καμπάνια προβολής, κατά τις συναντήσεις που είχαν με την  Ivana Jelinic, πρόεδρο της Ένωσης των τουριστικών πρακτόρων της Ιταλίας-FIAVET, και την Valeria Rebasti,Commercial Manager της αεροπορικής εταιρείας Volotea για την Νότια Ευρώπη.

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTG στο Ρίμινι της Ιταλίας ο Δήμος ΣκιάθουΣυναντήσεις πραγματοποιήθηκαν με την Barbara Rebora, διευθύντρια της Italian Exhibition Group – της εταιρείας που διοργανώνει την έκθεση TTG – με την οποία ο Δήμος συνεργάστηκε για καμπάνια προβολής το 2021 και συζητήθηκε το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας.

Σημαντική ήταν η συνάντηση με  τον Leonardo Massa, Managing Director της MSC Crociere Italy (εταιρεία κρουαζιερόπλοιων), σύμφωνα με τον οποίο τον Απρίλιο του 2022 ο Πειραιάς θα γίνει για πρώτη φορά λιμάνι αναχώρησης των κρουαζιερόπλοιων της MSC και από το 2023 θα συμπεριληφθεί και η Σκιάθος στο πρόγραμμα της κρουαζιέρας. Ο Leonardo Massa, συμμετείχε στο Ετήσιο Συνέδριο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων της Ιταλίας-FIAVET,  που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από τον Δήμο Σκιάθου, το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ το διάστημα 10-12 Ιουνίου 2021, στη Σκιάθο.

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTG στο Ρίμινι της Ιταλίας ο Δήμος Σκιάθου

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον από δημοσιογράφους για την προβολή της Σκιάθου. Στο πλαίσιο αυτό, θα δρομοληγηθούν ταξίδια εξοικείωσης το ερχόμενο καλοκαίρι με την υποστήριξη του Δήμου.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη και τη συνεργασία που έχει αναπτύξει ο Δήμος με τον ΕΟΤ, και ειδικά με την Διευθύντρια του γραφείου του ΕΟΤ στην Ιταλία, Κυριακή Μπουλασίδου, όπως και του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ, Κωνσταντίνου Ζίκου.

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTG στο Ρίμινι της Ιταλίας ο Δήμος Σκιάθου

«Βασικός στόχος  είναι η δυναμική παρουσία του προορισμού στο χάρτη της τουριστικής αγοράς, καθώς και η συστηματική  προβολή του, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στις αγορές του εξωτερικού. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει την προσπάθεια προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σκιάθου και αξιοποιεί κάθε ενέργεια προβολής και ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος. Συνεχίζουμε με πρόγραμμα, σκληρή δουλειά και ισχυρούς συνεργάτες για την τουριστική περίοδο του 2022» δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος