Σκιάθος: Δόκιμος αστυφύλακας έσωσε ανήλικη τουρίστρια από πνιγμονή

Τον δόκιμο αστυφύλακα Σπύρο Πουλιανίτη συγχαίρει, με ανακοίνωσή της, η Ένωση Αστυνομικών Μαγνησίας για την καίρια βοήθεια που παρείχε σε νεαρή κοπέλα, σώζοντάς την από πνιγμονή.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 17 Ιουλίου 2021 και ώρα 13.00, στον Διεθνή Αερολιμένα της Σκιάθου “Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης”. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, η Ένωση Αστυνομικών, κατά την είσοδο του συναδέλφου τους στο αεροδρόμιο για την εκτέλεση της υπηρεσίας του, αντιλήφθηκε μια ανήλικη κοπέλα, επιβάτη για πτήση του εξωτερικού, να υφίσταται πνιγμονή. Αμέσως, την προσέγγισε και με ψυχραιμία, χρησιμοποιώντας την λαβή Heimlich, κατάφερε να επαναφέρει την αναπνοή της σε κανονική κατάσταση και να την γλυτώσει από τα χειρότερα.

«Η πράξη αυτή έγινε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων επιβατών του Αεροδρομίου. Με την ενέργειά του, επέδειξε επαγγελματισμό και υπηρεσιακή συνείδηση του καθήκοντος διαφημίζοντας την Ελλάδα με το καλύτερο τρόπο στο εξωτερικό. Μπράβο Σπύρο, μας έκανες υπερήφανους», καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Μαγνησίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος