Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΔΙΟΔΟΣ ΑμΚΕ» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας συμμετείχε στις 8 Οκτωβρίου 2025 η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων.
Η δράση, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Οικοτροφείου της «ΔΙΟΔΟΣ ΑμΚΕ», είχε στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τα ζητήματα ψυχικής υγείας, καθώς και την προώθηση της ψυχικής υγείας ως θεμελιώδους ανθρώπινου δικαιώματος.

Η «ΔΙΟΔΟΣ ΑμΚΕ», με μακρόχρονη παρουσία στον τομέα της ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και της κοινωνικής φροντίδας, συνεχίζει να συμβάλλει ενεργά στις προσπάθειες για την ενίσχυση της κοινωνικής ένταξης και της υποστήριξης των ατόμων με ψυχικές παθήσεις.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από μουσικό πρόγραμμα και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, ο οποίος ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερα θετικό ενδιαφέρον.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος