Σχεδιασμός οριοθέτησης του ρέματος Χαλορέματος Πλατανιά

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέας Κολυνδρίνη, συνάντηση εργασίας για την εξειδίκευση των παραμέτρων του έργου: «Μελέτη Οριοθέτησης του ρέματος Χαλόρεμα στην περιοχή Πλατανιά Δ. Νοτίου Πηλίου».

Η συνάντηση έγινε παρουσία των μελετητών του έργου, κατοίκων της περιοχής, μελών του Αναπτυξιακού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Πλατανιάς το Χωριό μας», αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων. Συζητήθηκε εκτενώς η πορεία της μελέτης του έργου για την ταχύτερη και ορθή υλοποίηση της οριοθέτησης του ρέματος.

Το έργο αφορά στην οριστική οριοθέτηση του ρέματος Χαλόρεμα στον Πλατανιά, σε μήκος 950 μέτρων από την εκβολή του ρέματος, και την περιβαλλοντική αδειοδότηση των τεχνικών έργων που θα απαιτηθούν.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων ανέφερε: «Με μεθοδικότητα και πρόγραμμα προχωράμε τις διαδικασίες για την ωρίμανση της μελέτης του έργου διευθέτησης του Χαλορέματος στον Πλατανιά, προκειμένου να προχωρήσει η υλοποίησή του. Αφορά ένα άκρως σημαντικό έργο που θα θωρακίσει την περιοχή και θα την προφυλάξει από πλημμυρικά φαινόμενα».
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος