“Πόλεμος” ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία

“Πόλεμος” ανακοινώσεων μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία με αφορμή μία ανάρτηση του βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Α. Μεϊκόπουλου για το “σκάνδαλο του Κατάρ εναντίον του ΠΑΣΟΚ”.

Η “επίθεση” του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α. Μεϊκόπουλο ήταν σκληρή καθώς ανέφερε πως “ακόμα πονούν τ’ αυτιά μου από τις δηλώσεις του κ. Κακλαμάνη στο 3ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, πριν από μερικούς μήνες… όταν είπε πως ό,τι άχρηστο είχαμε στο ΠΑΣΟΚ, ήρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το μάζεψε”.

“Τιμή μας, ανέφερε ο βουλευτής, που μαζικά και πλειοψηφικά η κοινωνική βάση του ΠΑΣΟΚ και ένα μεγάλο κομμάτι στελεχών του, με ιδεολογικό και πολιτικό προσανατολισμό τη μεγάλη αλλαγή του 1981, πύκνωσε από το 2010 κι έπειτα τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, όταν το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα το κατάντησαν παρακολούθημα και συνεργάτη της Δεξιάς του Σαμαρά.
Αυτός ο κόσμος, δημιούργησε τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ του 32% και τον μετέτρεψε σε κορμό και συνέχεια της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης της χώρας…
Το “τυρί” αυτού του κόσμου είναι η μεγάλη προσδοκία για ολοκλήρωση της Αλλαγής, που έμεινε ημιτελής το 81”.  Το ΠΑΣΟΚ τον χαρακτήρισε αλαζόνα και επαγγελματία βουλευτή της πλατείας, ενώ σήμερα απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, “την ώρα που η κοινωνία στενάζει από την ακρίβεια και η Δημοκρατία βρίσκεται στο απόσπασμα και ενώ η κυβέρνηση της πιο επιθετικής μεταπολιτευτικά Δεξιάς κλυδωνίζεται, κάποιοι από το τοπικό ΠΑΣΟΚ θυμήθηκαν να επαναλάβουν μερικές από τις ανιστόρητες κατηγορίες που σφυρηλάτησαν το ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ Μέτωπο, παρότι η χρόνια χρήση αυτών των παραληρηματικών στερεότυπων δεν έχει αλλάξει σημαντικά την εκλογική απήχηση του κόμματος τους”. Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει αντιστόρητες τις κατηγορίες, που εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ εναντίον του Βουλευτή για “εισβολή” σε εκδήλωση του κόμματος στο Αχίλλειο, παρότι πρόκειται για πραγματικά γεγονότα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει αναφέροντας:
Η ένδεια πολιτικών επιχειρημάτων εναντίον της Αριστεράς, τους οδηγεί και σε προσωπική επίθεση στον βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, για όλη την διαδρομή του την τελευταία δεκαετία, αλλά και στην πρώην υπουργό Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Είναι και αυτός ένας τρόπος για να κερδηθούν πέντε λεπτά τοπικής δημοσιότητας .
Το λυπηρό είναι πως όλα αυτά δείχνουν πως κάποιοι επιλέγουν να ζουν στο 2012 και όχι στο παρόν όπου ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθεί τον πρόεδρο τους.
Δεν πρόκειται να μπούμε σε αντιπαράθεση με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας εν όψει των εκλογών της απλής αναλογικής, καλεί τις πολιτικές δυνάμεις της περιοχής, ανεξάρτητα από την πολιτική τους επιρροή, να απαντήσουν στο πολιτικό ερώτημα που απηχεί τις αγωνίες της κοινωνίας: Με τη μαφία του Μητσοτάκη ή με την Δημοκρατία και την Πρόοδο.
Καλές γιορτές με υγεία και αγωνιστικότητα”.

Δήλωση του πολιτευτή Γ. Αναστασίου

Ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Αναστασίου έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή την ανακοίνωση της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ.

“Θα περίμενε κανείς δέκα χρόνια μετά την εκλογή του από έναν βουλευτή, όταν μάλιστα διακυβεύεται σύντομα η προοδευτική πλειοψηφία για την διακυβέρνηση της χώρας και την ανατροπή του πολιτικού καθεστώτος στον Δήμο Βόλου, περισσότερη ωριμότητα. Η απρόκλητη επίθεση στο τοπικό ΠΑΣΟΚ από τον Α. Μεϊκόπουλο με την ανάρτησή του, αλλά και η ανακοίνωση της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που φανερώνουν είναι άγχος για την αθρόα επιστροφή των ψηφοφόρων της δημοκρατικής παράταξης στο σπίτι τους… το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Η ιστορία έχει γραφτεί και δεν παραγράφεται για κανέναν… και καλό θα ήταν άπαντες να διδάσκονται από τα λάθη και τις παραλείψεις τους. Είναι άλλωστε η μοναδική συνταγή για ουσιαστική αυτογνωσία και πολιτική αυτοκριτική που είναι χρήσιμη να γίνεται απ’ όλους. Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής στη Μαγνησία, υπάρχει δεν εξαφανίστηκε και εδώ και δέκα χρόνια με αξιόπιστο πολιτικό λόγο και στελέχη στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τα δίκαια της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών, διεκδικεί με αξιοπιστία την εκλογή βουλευτή, που θα κάνει και τη διαφορά στην τοπική πολιτική πραγματικότητα. Όσα εμπόδια και εάν υπάρξουν, το ρυάκι που σύντομα θα γίνει ποτάμι δε γυρίζει πίσω και καλό είναι αυτό να το αντιληφθούν άπαντες δεξιά και αριστερά”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος