Πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση για τη Δ.Ε.Ε.Π. Μαγνησίας της Ν.Δ.

Η πρώτη συνεδρίαση των μελών της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Μαγνησίας της Ν.Δ., μετά από την συγκρότηση του σώματος και τον ορισμό των θέσεων ευθύνης, πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στα γραφεία της ΔΕΕΠ, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και με ευχές για μια παραγωγική και γόνιμη θητεία.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν, σύμφωνα με τις διατάξεις του κανονισμού της Πανελλαδικής Οργάνωσης του κόμματος,  ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Χρήστος Τριαντόπουλος, οι Βουλευτές του Νομού, Χρήστος Μπουκώρος, Κώστας Μαραβέγιας και Θανάσης Λιούπης, ενώ η Υφυπουργός Ζέττα Μακρή απέστειλε χαιρετισμό μέσω του εκπροσώπου της, καθώς λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν ήταν εφικτή η παρουσία της.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Μαγνησίας, Νίκος Αθανασάκης ανακοίνωσε ότι με νεότερη απόφαση θα ορισθούν οι τομείς δράσης και οι τομεάρχες των τομέων αυτών, ενώ τόνισε πως η αύξηση της ενεργητικής συμμετοχής θα συντελέσει στη διεύρυνση της παράταξης και στην προσέλκυση και νέων μελών που αποτελεί και βασικό στόχο.

«Η Οργάνωση της ΝΔ στην Περιφέρεια της Μαγνησίας είναι εδώ για τα δύσκολα και τα σημαντικά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει συνεχείς μάχες και τις κερδίζει. Εμείς είμαστε έτοιμοι, όλες και όλοι, να συνεισφέρουμε και να πολλαπλασιάσουμε τις νίκες του κόμματός μας. Καλή δύναμη σε όλους με υγεία, προσοχή, σύνεση θα βγούμε και πάλι νικητές» τόνισε στον χαιρετισμό του ο νέος πρόεδρος της Οργάνωσης.

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν όλα τα μέλη της ΔΕΕΠ, καθώς και οι νεοεκλεγέντες Πρόεδροι των ΔΗΜΤΟ της Μαγνησίας: Αλμυρού Δημήτρης Αναστασίου, Βόλου Γιάννης Κατσίβελλος, Ν. Πηλίου Φιλίτσα Λαμπαδάρη, Ρ. Φεραίου Γιάννης Μαυροκέφαλος. Οι Πρόεδροι Ζαγοράς Απόστολος Δήμου, Σκιάθου Γιώργος Λάζος και Σκοπέλου Σοφία Αμπελάκια Ξηρογιάννη απέστειλαν χαιρετισμό. Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Απόστολος Κουταρέλος συνοδευόμενος από τον νέο ΓΓ της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Κωνσταντίνο Καλόγηρο, τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ ΟΝΝΕΔ Βόλου Δημήτρη Χατζή και την Μαρία Καραγιάννη Συντονίστρια Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων της ΝΔ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος