Προσβάσιμες σε ΑμεΑ 4 παραλίες του Δήμου Βόλου

Απολύτως προσβάσιμες σε άτομα με μειωμένη κινητικότητα είναι τέσσερις παραλίες του Βόλου, όπως ανακοινώθηκε από την Αντιδημαρχία Tοπικής Oικονομικής Aνάπτυξης και Tουρισμού του Δήμου Βόλου. Συγκεκριμένα, στις παραλίες Νέας Αγχιάλου, Αλυκών, Αναύρου και Καρνάγιο έχουν τοποθετηθεί ολοκληρωμένα συστήματα αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα τα οποία αποτελούνται από ράμπες πρόσβασης στην ακτή, κάθισμα εισόδου στην θάλασσα, αποδυτήρια και τουαλέτες.

Ο παραπάνω εξοπλισμός έχει τοποθετηθεί δίπλα από τον πύργο του ναυαγοσώστη ενώ η διαθεσιμότητά του για τους ενδιαφερόμενους ακολουθεί το ωράριο των ναυαγοσωστών ώστε να υπάρχει ασφάλεια και υποστήριξη των λουομένων. Έτσι, κάθε μέρα τα συστήματα στις παραπάνω ακτές θα είναι διαθέσιμα από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 όλες τις ημέρες της εβδομάδας και μέχρι 30 Σεπτεμβρίου. Για κάθε βοήθεια που θα χρειαστείτε, ενημερώστε τον ναυαγοσώστη της ακτής, προκειμένου να σας βοηθήσει.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ