Προκαταρκτική για το επεισόδιο με τον 50χρονο – Του επιτέθηκαν παιδιά 14-17 ετών

Προκαταρκτική για το επεισόδιο σε βάρος ενός 50χρονου από ανηλίκους έξω από το Πολυκλαδικό στις 31 Ιανουαρίου, ημέρα που έγιναν και οι επιδρομές από 20 άτομα σε τρία σχολεία προκαλώντας ζημιές, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας κ. Φασούλα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 50χρονος τέσσερις ανήλικοι τον πλησίασαν την ώρα που περνούσε μπροστά από το σχολείο για να πάει στο Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας, αποσπώμενοι από μία μεγάλη ομάδα παιδιών 14-17 ετών και τον ρωτούσε τι ομάδα είναι. Εκείνος θέλησε να τους αποφύγει αλλά δεν τα κατάφερε γιατί αυτοί επέμεναν και μάλιστα κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και κάποιος προσπάθησε να τον χτυπήσει με το πόδι στο πρόσωπο. Εκείνος διατήρησε την ψυχραιμία του και τελικά τα παιδιά τον άφησαν ήσυχο λέγοντάς του, “μπάρμπα θα λες όταν σε ρωτούν, είμαι ΠΑΟΚ”.

Η αστυνομία ερευνά επίσης της υπόθεση της επιδρομής στα σχολεία όπου εμπλέκονται μαθητές και εξωσχολικοί, έχοντας στα χέρια τους και περιγραφές αλλά δεν έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές. Υπενθυμίζεται ότι οι διευθυντές των τριών σχολείων που δέχθηκαν επίθεση και είχαν ζημίες, δηλαδή το 3ο ΕΠΑΛ, το 7ο και το 3ο ΓΕΛ, έχουν καταθέσει μηνήσεις κατ’ αγνώστων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος