Προκαταρκτική από την Εισαγγελία για την αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή του ΟΣΕ

H Εισαγγελία Βόλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση για την έκδοση της αναρρωτικής άδειας που χορηγήθηκε από το Αχιλλοπούλειο στο Επιθεωρητή Δ. Ν. , ο οποίος διώκεται ποινικά για το δυστύχημα στα Τέμπη. Στην υπόθεση εμπλέκονται δύο γιατροί, οι Ν. Χ. και Θ. Μ. οι οποίοι έχουν τεθεί σε προσωρινή αργία μετά την ΕΔΕ που διενεργήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στοιχεία του Νοσοκομείου διαψεύδουν τον ισχυρισμό του Ν. Χ. που γνώριζε τα προβλήματα που είχε στη μέση του ο Επιθεωρητής από παλιά και τον παρέπεμψε στον συνάδελφό του για να τον εξετάσει. Ο επιθεωρητής φαίνεται να νοσηλεύτηκε στην Ορθοπεδική Κλινική του Αχιλλοπούλειου μόνο για μία ημέρα, στις 23 Ιανουαρίου 2009, όταν ο γιατρός Ν. Χ. δεν υπηρετούσε στο Νοσοκομείο του Βόλου, καθώς ανέλαβε καθήκοντα στις 13 Μαρτίου 2012.

Δηλαδή ο επιθεωρητής δεν είχε εξεταστεί ξανά από γιατρό του Νοσοκομείου Βόλου. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΔΕ, από την ένορκη εξέταση του διευθυντή της νευροχειρουργικής προέκυψε ότι ο επιθεωρητής του ΟΣΕ ήταν γνωστός του γιατρού Ν. Χ., αλλά επικαλέστηκε ότι δεν γνώριζε την ιδιότητά του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος