Ποσό 1,2 εκατ. ευρώ για τον καθαρισμό ρεμάτων και χειμάρρων στη Μαγνησία

Αναδείχτηκε ανάδοχος και ολοκληρώνεται ο προσυμβατικός έλεγχος προκειμένου να υπογραφεί η σύμβαση του έργου για τον καθαρισμό της κοίτης 14 ρεμάτων και χειμάρρων σε όλο το ηπειρωτικό τμήμα της Μαγνησίας. Το έργο είναι προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Οι θέσεις επέμβασης

Οι θέσεις επέμβασης εντοπίζονται σε όλο το ηπειρωτικό τμήμα του Ν. Μαγνησίας και ενδεικτικά στα υδατορέματα: Άναυρος, Κραυσίδωνας, Ξηριάς, Βρύχωνας, Αγίου Ονουφρίου, Αγίου Λαυρεντίου και Τιμπλαλέξη Μικροθηβών του Δήμου Βόλου, στο Σέσκλο, Ξηριάς και Κιλεριορέμα του Δήμου Αλμυρού, Πλατανιά του Δήμου Νοτίου Πηλίου, Καλοκαιρινός και Μπανίκα του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, και Αγ. Γεωργίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Λόγω της δυναμικότητας του έργου η επιλογή των τελικών θέσεων επέμβασης θα πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο έναρξης των εργασιών, που θα υλοποιηθούν κατά βάση εντός της κοίτης των υδατορεματών, ενώ όπου απαιτείται θα πραγματοποιηθεί και καθαρισμός των πρανών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος