Πολλοί Βολιώτες μαθητές επιτυχόντες στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Στις αρχές Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο πλαίσιο της 1ης φάσης του 82ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για τις τάξεις Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου, και του 11ου τοπικού διαγωνισμού για την Α΄ Γυμνασίου στα Μαθηματικά «Ο Θαλής» 2021.

Όταν οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία, ο τόπος και ο τρόπος διεξαγωγής του θα υπάρξει νέα ανακοίνωση από το παράρτημα Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Επιπλέον η ΕΜΕ συγχαίρει όλους τους μαθητές της Γ΄ τάξης Λυκείου όλων των σχολείων της Μαγνησίας που συμμετείχαν με επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Τους εύχεται καλές σπουδές, εκπλήρωση των προσδοκιών τους και πραγμάτωση κάθε προσωπικής τους ευτυχίας. Επιπλέον συγχαίρει τους γονείς, τις οικογένειες των μαθητών, όπως επίσης και τους καθηγητές τους οι οποίοι τους στήριξαν ψυχικά, ηθικά και ουσιαστικά στην ολοκλήρωση της προσπάθειάς τους αυτής.

Ιδιαίτερα συγχαίρει τους επιτυχόντες μαθητές οι οποίοι επίσης συμμετείχαν επιτυχώς και στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και είναι:

Πολλοί Βολιώτες μαθητές επιτυχόντες στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Η επιτροπή Διαγωνισμών του Παραρτήματος της Μαγνησίας ανακοίνωσε επίσης τα αποτελέσματα του 15ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού «ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ+ΠΑΙΧΝΙΔΙ» 2021, για τις τάξεις Ε΄& ΣΤ΄ Δημοτικού, που πραγματοποιήθηκε στις 28/5/2021. Η Δ.Ε. συγχαίρει τους μαθητές, τους γονείς τους και τους δασκάλους τους και τους εύχεται να έχουν πάντα επιτυχίες!

Τα ονοματεπώνυμα των επιτυχόντων μαθητών έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Παραρτήματος www.eme-mag.gr Καθώς οι ειδικές συνθήκες δεν επιτρέπουν τη διοργάνωση της Τελετής Απονομής, τα βραβεία θα παραδοθούν στα γραφεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης (Υπεύθυνη κα Δροσίνη) με την παράκληση να τα παραλάβουν οι σχολικές μονάδες και να απονεμηθούν από τους Διευθυντές των σχολείων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος