Ο Βασ. Κλειτσογιάννης νέος γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας

O Βασίλης Κλειτσογιάννης ανέλαβε από την 1-10-2022, γενικός διευθυντής των υπηρεσιών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, με απόφαση της Διοίκησης, κατόπιν της αποχώρησης από τη θέση, λόγω συνταξιοδότησης, της Ευφροσύνης Δαγλαρίδη, η οποία ολοκλήρωσε έτσι, έναν κύκλο 36 χρόνων επαγγελματικής διαδρομής στον Σύνδεσμο.

Ο κ. Κλειτσογιάννης εργάζεται στο Σύνδεσμο από το 2002. Γεννήθηκε στο Βόλο το 1975, είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και έχει δύο παιδιά, τον Βαγγέλη και τη Φαίη.
Αποφοίτησε με άριστα και πρώτος στη σειρά του, από το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης (πρώην Πολιτικό Νομικής), της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση «Διοικητική Επιστήμη και Δημόσιο Δίκαιο».

Κατά τη περίοδο Νοεμβρίου 2002 – Σεπτεμβρίου 2013, διετέλεσε Υπεύθυνος Μηχανοργάνωσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος. Από τον Οκτώβριο 2013 έως και τον Αύγουστο του 2022 ανήκε στο δυναμικό της ΑΕΔΕΠ ως Υπεύθυνος Ομογενοποίησης Συστημάτων και ως Μέλος της Ομάδας Έργου για την παρακολούθηση της υλοποίησης προγραμμάτων και δράσεων που διαχειρίζεται η ΑΕΔΕΠ. Tον Οκτώβριο του 2022 μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την υπ’ αριθ. 570/20.09.2022 συνεδρίασή του, του ανατέθηκαν τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος