Ο Δήμος Βόλου τίμησε την εθνική ομάδα πόλο της Ελλάδας

Σε μια λιτή, αλλά ιδιαίτερα ζεστή και συγκινητική τελετή, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος τίμησε, εξ ονόματος όλων των Βολιωτών, την μεγάλη ομάδα της εθνικής μας πόλο, “που γέμισε περηφάνια την χώρα, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο”, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στις προσφωνήσεις και τις αντιφωνήσεις, όπως και στις δηλώσεις που ακολούθησαν τη βράβευση, τονίστηκε ότι “η μεγάλη και απόλυτα επιτυχής συνεργασία του Δήμου με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας θα συνεχιστεί και θα διευρυνθεί καθώς η πόλη διαθέτει εξαιρετικές υποδομές που είναι αναγκαίες για μεγάλες διοργανώσεις”.

Ο Δήμος Βόλου τίμησε την εθνική ομάδα πόλο της Ελλάδας

Προσφωνώντας τον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) και τους συνεργάτες του, τον Βολιώτη προπονητή, “αρχιτέκτονα και στυλοβάτη” όπως τον χαρακτήρισε, Θοδωρή Βλάχο και τους παίκτες της Εθνικής μας, ο κ. Μπέος τόνισε ότι “η πόλη του Βόλου αγκαλιάζει το άθλημα του πόλο, έχοντας μια μεγάλη παράδοση στο ναυταθλητισμό, και πάντα προστρέχει και είναι πρόθυμη να συνδράμει στην προσπάθεια αυτής της ομάδας που πάντα μας κάνει περήφανους”.

Ο Δήμος Βόλου τίμησε την εθνική ομάδα πόλο της Ελλάδας

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΚΟΕ σημείωσε ότι η Δημοτική του Αρχή επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας που έχει αρχίσει επί της δημαρχίας του, όχι μόνο για τη φιλοξενία και προπόνηση της εθνικής μας ομάδας, αλλά και με τη διοργάνωση μεγάλων διεθνών εκδηλώσεων, “όπου δώσαμε πάντα επιτυχείς εξετάσεις με άρτιες διοργανώσεις”.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, κ. Γιαννόπουλος, μετέφερε τις ευχαριστίες για την απόλυτα θετική εικόνα του προπονητή και των μελών της ομάδας για τις συνθήκες φιλοξενίας και τόνισε ότι κάθε φορά που έρχεται βρίσκει την πόλη πιο όμορφη.

Ο Δήμος Βόλου τίμησε την εθνική ομάδα πόλο της Ελλάδας

Στο σημείο αυτό ο κ. Μπέος τον ρώτησα αν όντως είναι και στην καταφατική απάντηση είπε χαριτολογώντας: “Ε να το πεις σε κάποιους….. εδώ που λένε ότι δεν είναι”.

Ακόμη υπογράμμισε ότι πρόθεσή του είναι ως νέα διοίκηση στη Ομοσπονδία να συνεχίσει την καλή συνεργασία που υπήρχε με την προηγούμενη και το Δήμο Βόλου, κάτι που θα το κάνει με μεγάλη χαρά ώστε να “πετύχουμε μερικά ωραία πράγματα, για την πατρίδα μας πάνω απ όλα”.

Ο Δήμος Βόλου τίμησε την εθνική ομάδα πόλο της Ελλάδας

Από την πλευρά του ο κ. Βλάχος τόνισε ότι “είναι η τέταρτη φορά που μας φιλοξενείτε,άρα έχετε ένα μερίδιο στην επιτυχίας μας. Η πόλη γίνεται όλο και πιο όμορφη και πλέον είναι αγαπημένος προορισμός και ευθύνη έχετε εσείς κύριε Δήμαρχε”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος