Ο Δήμος Βόλου στο 2ο Φεστιβάλ “Yachting Volos: Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία”

Ο Δήμος Βόλου  δια της Αντιδημαρχίας Τουρισμού θα συμμετάσχει ως συνδιοργανωτής με δικό του περίπτερο στο 2o Φεστιβάλ “Yachting Volos: Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία”, που θα πραγματοποιηθεί στις 5-8 Μαΐου 2022 στο λιμάνι του Βόλου και σε συνεργασία με το Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου, το Δήμο Νοτίου Πηλίου, την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας και το Σύλλογο Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Μαγνησίας.

Στο Φεστιβάλ θα πάρουν μέρος εκθέτες, που ασχολούνται με το Yachting, το Θαλάσσιο Τουρισμό και την Γαστρονομία και σκάφη κυρίως από την περιοχή της Θεσσαλίας, αλλά και από όλη την Ελλάδα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επιβιβαστούν σε σκάφη, να ενημερωθούν, είτε για την απόκτηση, είτε για τη ναύλωση σκάφους, να γνωρίσουν την τέχνη της γαστρονομίας και του οίνου, να γευθούν τοπικά προϊόντα και γεύσεις και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις στα πλαίσια της έκθεσης που έχουν σκοπό την ανάδειξη της περιοχής.

Ο Δήμος Βόλου δια της Αντιδημαρχίας Τουρισμού προσκαλεί επαγγελματίες όλων των κλάδων του τουρισμού της περιοχής μας, να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ στο περίπτερο του Δήμου Βόλου, όπου θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν δωρεάν τις επιχειρήσεις τους και τον προορισμό Βόλος-Πήλιο, διανέμοντας το έντυπο ενημερωτικό υλικό τους.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης στελέχη του Τμήματος Τουρισμού Δήμου Βόλου σε συνεργασία με επαγγελματίες του τουρισμού θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώσουν τους επισκέπτες του Φεστιβάλ για τις τουριστικές δυνατότητες, τις εμπειρίες και τα αξιοθέατα, που προσφέρει η περιοχή μας, ενώ στο χώρο του περιπτέρου θα διανεμηθούν τουριστικά έντυπα.

Όπως τονίζει η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Γεωργία Μποντού-Τοκαλή «ο Δήμος Βόλου συμμετέχει στη συνδιοργάνωση του Φεστιβάλ καθώς, τόσο ο θαλάσσιος τουρισμός, όσο και η γαστρονομία, αποτελούν ειδικές μορφές τουρισμού, που χαρακτηρίζουν την τουριστική εικόνα του Βόλου και του Πηλίου και ενισχύουν την τοπική μας οικονομία.

Το Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι του Βόλου, θα συμβάλει στην ενίσχυση της προβολής της περιοχής, αλλά και στην τόνωση της επιχειρηματικότητας, ενώ ο προορισμός Βόλος-Πήλιο θα προβληθεί ως ένας προορισμός γεμάτος εμπειρίες για τον ταξιδιώτη, προβάλλοντας την αυθεντικότητα και τη γνήσια φιλοξενία».

Το ωράριο λειτουργίας του Φεστιβάλ είναι:

-Πέμπτη και Παρασκευή: 5 μ.μ. έως 10 μ.μ.

-Σάββατο και Κυριακή: 10 π.μ. έως 10 μ.μ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος