Νότιο Πήλιο: Τραυμάτισε τον αδερφό του με σπασμένο τζάμι

Με τις κατηγορίες της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής κατ’ εξακολούθηση και φθοράς ξένης περιούσιας θα προσαχθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, την ερχόμενη εβδομάδα, ένας 44χρονος από το Νότιο Πήλιο, ο οποίος τραυμάτισε με σπασμένο τζάμι τον αδερφό του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 44χρονος – που έχει απασχολήσει τις αρχές και άλλες φορές για ενδοοικογενειακά επεισόδια – τραυμάτισε τον αδερφό του στην παλάμη, με ένα κομμάτι γυαλί από τζάμι παραθύρου που έσπασε με πέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδερφός του προσπάθησε να βάλει ένα τέλος στον καυγά που είχε με την μητέρα τους ο 44χρονος, απειλώντας τους ότι θα τους κάψει. Τελικά, κλήθηκε η Αστυνομία και συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Νοτίου Πηλίου.

Ο 44χρονος πάντως, αρνείται το γεγονός και υποστηρίζει πως ο αδερφός του αυτοτραυματίστηκε κατά λάθος, αλλά κατήγγειλε τον ίδιο γιατί θέλει να τον εκδικηθεί.

Να σημειωθεί πως, πριν από ένα περίπου μήνα, ο 44χρονος αποπειράθηκε να βάλει φωτιά στο σπίτι όπου διαμένει με τον αδελφό και τη μητέρα του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος