Νέο Δ.Σ. εκλέγουν οι ξενοδόχοι στη Μαγνήσια

Η γενική εκλογο-απολογιστική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και εκπροσώπων στα κεντρικά τους όργανα, θα έχουν οι ξενοδόχοι στις 18 Οκτωβρίου 2021 στο Domotel Xenia Volos. Σε περίπτωση μη απαρτίας η τελική ημερομηνία θα είναι η 25η Οκτωβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα & ώρα 17:00 στο Domotel Xenia Volos.

Δικαίωμα συμμετοχής τόσο στην Γενική Συνέλευση, όσο και στις εκλογές του Σωματείου έχουν όσα μέλη είναι οικονομικά ενήμερα έως 31/12/2020. Στην εκλογική διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν ιδιοκτήτες ή μέτοχοι ξενοδοχείων αν πρόκειται για εταιρεία ή οποιοσδήποτε άλλος έχει εξουσιοδότηση από την επιχείρηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσα μέλη της Ένωσης επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. ή για την ελεγκτική επιτροπή ή για την εκπροσώπηση στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων ή για την εκπροσώπηση στην Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Βόλου ή για την εκπροσώπηση στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Βόλου ή για οποιαδήποτε άλλη Δευτεροβάθμια Επαγγελματική Οργάνωση, θα πρέπει να το υποβάλλουν εγγράφως και ηλεκτρονικά έως τις 15 Οκτωβρίου 2021 στο info@travel-pelion.gr

Τόσο στην Γενική Συνέλευση, όσο και στις εκλογές που θα ακολουθήσουν, θα εφαρμοστούν τα μέτρα που θα ισχύουν για την προστασία από τον Covid-19.

Η παρουσία όλων των συναδέλφων κρίνεται απαραίτητη, ώστε να αποδείξουμε τη δυναμική που διαθέτει ο κλάδος μας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος