Νέα στοιχεία στην υπόθεση Βασίλη Μάγγου-Μεθαύριο η δίκη των αστυνομικών

Για μεθαύριο Τετάρτη 15 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί η δίκη των αστυνομικών, που έδειραν τον Βασίλη Μάγγο, μετά την αυτεπάγγγελτη ποινική δίωξη, που άσκησε ο εισαγγελέας του Βόλου, τρεις μήνες μετά τη μήνυση, που είχαν υποβάλει οι γονείς του Βασίλη.

Ο πατέρας του Γιάννης, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Βόλου επισήμανε, ότι η δίκη της Τετάρτης, “δεν προκύπτει από τη δική μας μήνυση ,αλλά από αυτή του εισαγγελέα και η δική μας θα πάει στο αρχείο όπως φαίνεται. Θα εμφανιστούμε ως μάρτυρες σε αυτή τη δίκη, χωρίς την παρουσία των δικηγόρων μας σε μια δίκη που δεν έχει σχέση με τα πραγματικά γεγονότα και που έχουν υποβιβαστεί όλες οι κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος. Καταθέσαμε δύο ενστάσεις και αυτές απορρίφθηκαν“.

Ο κ. Μάγγος όμως εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις ενέργειες του Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας, στον οποίο έχουν προσφύγει με τα στοιχεία που διαθέτουν, ο οποίος πλέον φαίνεται, ότι θα ζητήσει και άλλες καταθέσεις και θεωρεί ότι οι πράξεις σε βάρος του Βασίλη Μάγγου είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. “Ελπίζω το δικαστήριο την Τετάρτη να λάβει υπόψη του τη διάταξη αυτή του Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας που εισάγει νέα στοιχεία στην υπόθεση και ανάλογα να κινηθεί. Οι κατηγορούμενοι θα έπρεπε να είναι περισσότεροι και όπως είπα οι πράξεις τους είναι κακουργήματα“.

Η οικογένεια είχε καταθέσει προσφυγή στη Λάρισα, κι όπως συμπλήρωσε ο κ. Μάγγος «αυτές τις μέρες έχουμε τη διάταξη του εισαγγελέα εφετών Λάρισας, τη μελετάνε οι δικηγόροι μας, η οποία βάζει νέα στοιχεία στην υπόθεση και θα πρέπει να τα μελετήσει το δικαστήριο την Τετάρτη και να προβεί στις ανάλογες κινήσεις, γιατί τώρα δεν είναι απλά τρεις κατηγορούμενοι είναι κι άλλοι και οι πράξεις τους είναι κακουργήματα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος