Για “συγκάλυψη ευθυνών” στην υπόθεση του παιδιού τους κάνει λόγο η οικογένεια του B. Μάγγου

Στον Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας, κατά της απορριπτικής Διάταξης της Αντιεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Βόλου, προσέφυγε η οικογένεια του Βασίλη Μάγγου, που καταγγέλλει “προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών” σχετικά με τον θάνατο του. Με ανάρτησή του σε λογαριασμό του σε κοινωνικό δίκτυο, ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου, Γιάννης αναφέρει:

“Στις 21 Σεπτεμβρίου 2022 καταθέσαμε Προσφυγή ενώπιον του Εισαγγελέως Εφετών Λάρισας, κατά της απορριπτικής Διάταξης της Αντιεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Βόλου.
Με την Προσφυγή μας αποδεικνύουμε παραθέτοντας την αντίστοιχη νομολογία, ότι η απορριπτική Διάταξη δεν έχει νόμιμη αιτιολογία, καθότι έγινε κακή εκτίμηση του αποδεικτικού υλικού και εσφαλμένη νομική αποτίμηση. Ζητάμε να συνεκδικαστεί η μήνυσή μας με την «ψευδομήνυση» που άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου.
Αποδεικνύουμε ότι η Αντιεισαγγελέας με στρεβλώσεις και αυθαίρετες ερμηνείες, επιχειρεί να υπερασπιστεί τις έκνομες ενέργειες των αστυνομικών, διαστρέφοντας τα πραγματικά δεδομένα και προβαίνοντας σε ανερμάτιστες διαπιστώσεις. Ότι διατυπώνει απόψεις που δεν έχουν έρεισμα στο νόμο…”
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος