Ν. Χαρδαλιάς: Άριστη η επιχειρησιακή ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων στη Μαγνησία

Την ικανοποίησή του για την επιχειρησιακή ετοιμότητα των δυνάμεων των διαφόρων σωμάτων που εδρεύουν στη Μαγνησία, εξέφρασε σήμερα από το Βόλο, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Επισκέφθηκε την 111 Π.Μ. στην Αγχίαλο και την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών και όπως ο ίδιος τόνισε, ξεκίνησε ένα οδοιπορικό κοντά στις ένοπλες δυνάμεις στα στελέχη, από τον Έβρο στο Καστελόριζο, τώρα στη Θεσσαλία και τις επόμενες ημέρες στους Οθωνούς και στη Γαύδο.

Ν. Χαρδαλιάς: Άριστη η επιχειρησιακή ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων στη Μαγνησία“Παρακολουθούμε καθημερινά όχι μόνο από τις επισκέψεις, απλά και από τα επιχειρησιακά πεδία. Είναι περίοδος έντονη με παραβιάσεις κι εμείς θα παραμείνουμε ψύχραιμοι, νηφάλιοι αλλά και ξεκάθαροι”, τόνισε, ενώ αναφορικά με τους σχεδιασμούς για τον ναύσταθμο και τις συνεκπαιδεύσεις με αμερικανικές δυνάμεις είπε ότι “μέσα από συγκεκριμένο χάρτη και χρονοδιάγραμμα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία με τον ναύσταθμο και για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό των ενόπλων δυνάμεων”.

Τόνισε πως η χώρα θωρακίζεται και ότι τα στελέχη είναι αφοσιωμένα και διαθέτουν υψηλή αίσθηση καθήκοντος, ενώ η κυβέρνηση εργάζεται για την ειρήνη  και τη σταθερότητα. “Απέναντι σε συνεχείς προκλητικές κι ανιστόρητες ρητορικές, εμείς θα παραμείνουμε νηφάλιοι και ψύχραιμοι, προσηλωμένοι στο διεθνές δίκαιο. Το μήνυμα που στέλνουμε είναι η πίστη κι η αφοσίωσή μας σε ιδανικά, αρχές, αξίες, ιστορική διαδρομή και η ετοιμότητά μας με τα κυριαρχικά μας δικαιώματα”, σημείωσε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος