Μεγάλη συμμετοχή στην αιμοδοσία στον Άγιο Νικόλαο με πρωτοβουλία του βουλευτή Χρ. Μπουκώρου

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πολλές δεκάδες πολιτών έσπευσαν σήμερα το πρωί στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, προκειμένου να δώσουν αίμα στην κινητή μονάδα αιμοδοσίας του «Αχιλλοπούλειου» Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.

Κυρίως, νέοι άνθρωποι -παρά το τσουχτερό κρύο- από τις δέκα το πρωί μέχρι και τις τρεις το μεσημέρι, περίμεναν με υπομονή, καλή διάθεση και χαμόγελα, για να πάρουν μέρος στην προσπάθεια.

Τόσο οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, όσο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους και τον ενθουσιασμό τους για τη συμμετοχή, ενώ δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον βουλευτή και στους συμμετέχοντες.

Μεγάλη συμμετοχή στην αιμοδοσία στον Άγιο Νικόλαο με πρωτοβουλία του βουλευτή Χρ. Μπουκώρου

Τα στελέχη του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου υπογράμμισαν, ότι η συγκεκριμένη αιμοδοσία γίνεται σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή, κατά την οποία οι τεράστιες ελλείψεις σε αίμα δημιουργούν προβλήματα στους πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία και στους νεφροπαθείς της Μαγνησίας.

Ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας δήλωσε: «Θέλω να απευθύνω θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμπολίτες, που παρά το δριμύ ψύχος, έσπευσαν σήμερα να πλαισιώσουν αυτήν την πρωτοβουλία και να δώσουν το αίμα τους για τους συνανθρώπους, που το χρειάζονται.

Είναι άξιοι πολλών συγχαρητηρίων και θερμών ευχαριστιών. Οι μεγάλες ελλείψεις σε αίμα μας αφορούν όλους και πρέπει να δραστηριοποιηθούμε άμεσα. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε αυτές τις πρωτοβουλίες. Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι κύρια χαρακτηριστικά  της τοπικής μας κοινωνίας. Θερμές ευχαριστίες και πάλι για τη μεγάλη συμμετοχή και για τη διάθεση προσφοράς».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος