Μαγνησία: Θα χιονίζει κατά περιόδους όλη τη νύχτα (φωτογραφίες)

Ξεκίνησαν και πάλι οι χιονοπτώσεις σε όλη τη χερσαία Μαγνησία και στις Σποράδες μετά από μία ύφεση κάποιων ωρών το απόγευμα.

Θα χιονίζει κατά περιόδους όλη τη νύχτα μέχρι και τι πρώτες πρωινές ώρες. Τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν πλήρως από αύριο το μεσημέρι και μετά. Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη, αυτή τη στιγμή επιχειρούν στο επαρχιακό δίκτυο 54 μηχανήματα και επτά στις Σποράδες ενώ συνεχίζεται η ρίψη αλατιού. Ρίψεις αλατιού θα γίνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας σε όλο το επαρχιακό δίκτυο γιατί οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές και ο πάγος “καραδοκεί”. Στα Χάνια το χιόνι φθάνει πλέον το ένα μέτρο, ενώ κοντά στη θάλασσα τα 40 εκατοστά. Η θερμοκρασία στο Βόλο είναι 0 βαθμοί και στα Χάνια -7 βαθμοί Κελσίου.

Πολλές είναι οι διαμαρτυρίες πολιτών στις δημοτικές κοινότητες ανατολικά του Βόλου κυρίως και βόρεια, ότι ο δήμος Βόλου δεν έχει καθαρίσει την εσωτερική οδοποιία και θα είναι δύσκολη η μετακίνησή τους.

Μαγνησία: Θα χιονίζει κατά περιόδους όλη τη νύχτα (φωτογραφίες) Μαγνησία: Θα χιονίζει κατά περιόδους όλη τη νύχτα (φωτογραφίες) Μαγνησία: Θα χιονίζει κατά περιόδους όλη τη νύχτα (φωτογραφίες) Μαγνησία: Θα χιονίζει κατά περιόδους όλη τη νύχτα (φωτογραφίες) Μαγνησία: Θα χιονίζει κατά περιόδους όλη τη νύχτα (φωτογραφίες) Μαγνησία: Θα χιονίζει κατά περιόδους όλη τη νύχτα (φωτογραφίες) Μαγνησία: Θα χιονίζει κατά περιόδους όλη τη νύχτα (φωτογραφίες)

Μαγνησία: Θα χιονίζει κατά περιόδους όλη τη νύχτα (φωτογραφίες) Μαγνησία: Θα χιονίζει κατά περιόδους όλη τη νύχτα (φωτογραφίες)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος